Pietenpak huren

5 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 30,- tot € 41,- en hangt af van de kwaliteit en de uitvoering van het pietenpak.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2022
  • Meest gekozen
  • Best beoordeeld
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Contact was ontzettend prettig en er konden last minute nog aanpassingen gedaan worden. Toen ik de kleding een dag later pas kon inleveren, was dat geen probleem en waren er geen extra kosten. Super service!

Gehuurd:

Pietenpak

op 30-11-2022

02-12-2022


10

Erg prettige communicatie en gemaakte afspraken worden perfect nagekomen. Ophalen en retourneren van pakken verliep vlekkeloos. Alles aanwezig bij pakken. Zelfs schmink, maillots en colletjes.

Gehuurd:

Pietenpak 29-11-2022


9,0

Alle pietenpakjes en toebehoren stonden netjes klaargepakt in 2 grote tassen. Vriendelijke ontvangst. Efficiënt en ook alle tijd. Goede service waarbij alles door hen zelf wordt uitgewassen en daar dus voor de huurder geen werk in zit. Erg tevreden. Mooi, kwalitatief goed materiaal.

Gehuurd:

Pietenpak

op 11-11-2022

24-11-2022


9,0

Top Sinterklaas en pieten pakken! Atelier Avenir is goed en flexibele in het maken van afspraken. We huren al jaren naar dikke tevredenheid!

Gehuurd:

Pietenpak

op 19-11-2022

21-11-2022
Verras de kids en huur een pietenpak!

Kinderen zijn gek op Sinterklaas en zijn pieten. Voor de kleintjes is de decembermaand een spannende periode waar ze al het hele jaar naar uit kijken. Hoe leuk is het dan om ze te verrassen met een bezoekje van een gekke piet die allerlei fratsen uithaalt? Jijzelf zult er ongetwijfeld ook een hoop lol aan beleven. Het huren van een pietenpak is een goede oplossing, aangezien je het pak alleen draagt tijdens de sinterklaasperiode en aanschaffen daarom zonde zou zijn. Let op! Probeer het pietenpak wel op tijd te huren/reserveren, aangezien de kans groot is dat de pakken allemaal al verhuurd zijn als je last minute gaat zoeken. Sinterklaaspakken zijn trouwens ook te huur! En wat dacht je van de pakjesboot 12?

Huurvarianten van het pietenpak

Huur je een pietenpak, dan zijn er een aantal punten waar je rekening mee kunt houden. Zo kun je bijvoorbeeld checken of de huurprijzen inclusief of exclusief BTW zijn en of het voordeliger is om het pietenpak voor een langere periode te huren. Soms is de weekprijs namelijk lager dan de prijs die je betaalt voor een paar dagen. Verder kun je tijdens het vergelijken van de verhuurders letten op de aanwezigheid van een pruik, handschoenen, een maillot, strooizak, pofbroek, baret en natuurlijk de witte kraag. Schmink en make-up worden vaak niet meegeleverd door de verhuurbedrijven en zul je dus zelf nog moeten regelen of er los bij moeten kopen. Ga je een pietenpak huren? Hou dan rekening met eventuele verzend- en stomerij kosten.

Tip: Te laat voor een pietenpak? Wees er dan op tijd bij voor de kerst en huur een kerstmanpak !

Gerelateerde categorieën