Dakrandbeveiliging huren

6 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 5,- tot € 21,-. Vraag de verhuurders naar de mogelijkheden.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Het huren van dakrandbeveiliging

Een dakrandbeveiliging is een hekwerk met een hoogte van minstens een meter. Bij het huren van dakrandbeveiliging komen verschillende dingen kijken; zo kan het zijn dat je bij sommige verhuurbedrijven een minimaal aantal onderdelen moet bestellen. Het is goed om hier op te letten voordat je gaat huren. Het voordeel van dakrandbeveiliging huren is dat je geen omkijken hebt naar zaken als onderhoud en keuring. Het verhuurbedrijf zorgt dat de dakrandbeveiliging in goede staat is en zorgt voor juiste onderhoud. Een dakrandvalbeveiliging heb je vaak niet het gehele jaar nodig, daarom is het handig dat je dit gewoon kunt huren. Huren.nl helpt je verder!

Wat mag wel en wat mag niet?

Bij veel klussen is het verplicht om dakrandbeveiliging te plaatsen op het dak. Het kan zijn dat de arbeidsinspectie of verzekeringsmaatschappij komt controleren. Als je niet over de juiste valbeveiliging beschikt heb je kans op een fikse boete. Het is dus belangrijk om dit goed te regelen. Als er op een hoogte gewerkt wordt van meer dan 2,50 meter is het verplicht om dakrandbeveiliging te plaatsen. Zodra er meer dan 4 meter van de rand van het dak af wordt gewerkt is het niet meer verplicht om dakrandbeveiliging te plaatsen. Het is dan wel weer verplicht om een markering te plaatsen.

Alles over het huren van dakvalbeveiliging

Huren.nl heeft alle bedrijven die dakrandbeveiliging verhuren voor je op een rijtje gezet. Zorg dat je weet hoeveel meter dakrandbeveiliging je nodig hebt en of je eventueel nog andere materialen bij moet huren. Meestal kan het door één persoon in elkaar worden gezet. Dakrandbeveiliging kan voor zowel platte als schuine daken gehuurd worden. Zoek wel even goed uit welk verhuurbedrijf welke beveiligingssysteem verhuurt.