Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Boormachine huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • Huur simpel en snel bij Huur-simpel.nl!
  Lelystad
 • Altijd aantrekkelijk geprijsd
  Punthorst v.a. 15,-
  v.a. 15,-
 • Uw partner voor het huren van al uw bouwmaterieel
  Ridderkerk v.a. 5,-
  v.a. 5,-
 • Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen
  Aalsmeer v.a. 15,-
  v.a. 15,-
 • Het verhuurbedrijf met Laagste Prijs Garantie
  Heerde v.a. 11,-
  v.a. 11,-
 • Premium gereedschap - altijd beschikaar - Bunnik
  Bunnik v.a. 10,-
  v.a. 10,-
 • Verhuur van bouwmachines en gereedschappen
  Utrecht v.a. 8,-
  v.a. 8,-
 • Verhuur voor en door professionals!
  Eindhoven v.a. 13,-
  v.a. 13,-
 • Voor de zakelijke en particuliere klant
  Waalwijk v.a. 6,-
  v.a. 6,-
 • Verhuur van machines en gereedschap.
  Meerdere vestigingen v.a. 9,-
  v.a. 9,-
 

Verhuur van klopboormachines

Een lijstje ophangen maar je hebt geen boor. Een paar gaten boren omdat je een kast aan het maken bent, maar je boor is net kapot gegaan. Een klus in de bouw maar je komt boormachines te kort. Dit zijn een aantal voorbeelden van situaties waarin het handig is om een goed werkende boormachine te huren. Als je op zoek bent naar een verhuurbedrijf waarbij je een boormachine kunt huren, dan zit je hier op Huren.nl goed. Je vindt hier de verhuurbedrijven van boorapparaten bij jou in de buurt. Of je nou op zoek bent naar een gewone accuboormachine, een klopboormachine, of een elektrische boormachine, op Huren.nl vind je het verhuurbedrijf met de juiste boor voor jou.

Handig om te weten als je een boormachine wilt gaan huren

Als je een boor gaat huren bij één van de verhuurbedrijven die je kunt vinden op Huren.nl, bedenk dan goed wat voor eisen je aan de boormachine stelt. Let bijvoorbeeld op het vermogen van de boor, hoe lichter het vermogen, hoe handzamer, maar ook hoe zwakker de boor. Met een boor met een vermogen van 300 W kun je snel en precies te werk gaan, maar hij werkt minder goed met erg harde materialen. Met een boor van bijvoorbeeld 900 W of meer kun je veel zwaarder werk aan. Let ook op de diameter van het grootste gat die de boor kan boren, deze kan verschillen bij staal en hout!

Welke boor wil je huren? Lees tips:

Het voordeel van een elektrische boor huren is dat je achter elkaar door kunt gaan met boren. Vooral voor klussen waarbij je moet boren die de hele dag gaan duren is het handig om een boormachine met een snoer te huren. Nadeel is dat je stroomvoorziening in de buurt moet hebben. Je kunt ook een haspel met een verlengsnoer huren zodat je wat meer speling hebt. Heb je een krachtige boor nodig of juist een lichte, handzame boor? Hoelang wil je de boor huren, voor een dagje of voor een langere termijn? Via Huren.nl vind je het aanbod van verschillende verhuurbedrijven van boormachines bij jou in de buurt.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!