Tuinfeest benodigdheden huren

Advies nodig voor het organiseren van een tuinfeest?

Begint het bij jou al te prikkelen als de eerste halfwarme zonnestraal zich laat zien in februari? Ben jij al bezig met de gastenlijst van volgend jaar als het ene feest nog maar net afgelopen is? Dan is het geven van een tuinfeest echt iets voor jou! Huren.nl heeft leuke ideeën en huurtips op een rijtje gezet.

De aankleding van de tuin

Hoe jij je tuin kunt inrichten voor het tuinfeest, hangt vooral af van de grootte van de ruimte, en van je budget. Als je veel ruimte tot je beschikking hebt, kun je ervoor kiezen om een tent te huren. Deze tent beschut je gasten tegen wind, zon, en (onverhoopt) de regen. Je kunt kiezen om de oude vertrouwde partytent te huren, maar een pagodetent, starshade-tent of opblaasbare tent is origineel, mooi voor het oog en net zo functioneel! Denk ook aan overige benodigdheden zoals tuinstoelen, tuintafels en statafels. Je kunt er ook voor kiezen om sierverlichting te huren die bedoeld is voor buiten. Zo kun je tot diep in het donker doorfeesten in sfeerlicht.

Eten en drinken

Bij een tuinfeest hoort eten. Het liefst zo vet en sappig mogelijk. Kies voor het huren van een barbecue voor een klassiek tuinfeest. Wil je iets specialers? Dan kun je kiezen voor het huren van een American barbecue (een grote, rustieke, bijna industriële barbecue), een spit, of een rookkast. In een rookoven kun je heerlijk zelf vis of vlees roken. Een stijlvolle en originele vervanging van de barbecue op jouw tuinfeest. Een visje moet zwemmen: huur een biertap, zodat je gasten eventueel zelf hun biertje kunnen tappen.

Vermaak en vertier

Komen er veel kinderen op jouw tuinfeest, of zijn er veel speelse gasten aanwezig die wel volwassen zijn? Dan kun je ervoor kiezen om leuke spelletjes te huren. Oudhollandse spellen en zeskampspellen doen het altijd heel goed op tuinfeesten. Mensen van jong tot oud vermaken zich hiermee. Wil je een klein paradijsje creëren voor de jongere gasten op jouw tuinfeest? Huur dan een springkussen of een waterattractie. Huren.nl wenst je een gezellig tuinfeest toe!