Kampeertent

Top 4 verhuurbedrijven

De voordelen van een tent huren

Natuurlijk heeft niet iedereen een goede mooie tent in de kast liggen. Hierbij kan het huren van een tent uitkomst bieden. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel alle tentenverhuur met een ruim aanbod aan verschillende soorten kampeertenten. Met gebruik van je locatie en de kaart zie je in één oogopslag alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Bij Huren.nl vind je verhuurders met een ruim aanbod aan verschillende soorten kampeertenten. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Zo kun je een tunneltent, piramide tent, opblaasbare tent, koepeltent en een pop-up tent huren. Er zijn tenten beschikbaar voor 1-2 personen, 2-6 personen en voor 4-8 personen. De tenten zijn vaak tot maximaal 8 personen geschikt. Wil je met een grotere groep slapen? Huur dan een legertent. Bekijk alle tentverhuur bij jou in de buurt en vind de verhuurder en de tent die het beste bij je past.

Welke tent ga je huren?

Als je een tent gaat huren bij één van de verhuurbedrijven die je hier op Huren.nl op een rijtje ziet staan, dan kan het handig zijn om een aantal handige puntjes te hebben waardoor je de beste tent kiest. Allereerst wil je natuurlijk bedenken met hoeveel personen je in de tent slaapt. Bespaar niet op ruimte, want houd er rekening mee dat jullie bij slecht weer met zijn alle binnen zitten. Slapen jullie met 4 personen? Neem dan minimaal een 5-persoonstent. Check van tevoren ook de kampeerplekken van de camping. De grootte van de kampeerplekken kunnen invloed hebben op je keuze. De volgende vraag die je jezelf moet stellen is of je met de tent op één plek blijft of dat je rond gaat trekken. Als je op één plek blijft dan kun je beter kiezen voor een katoenen tent. De katoenen tenten ademen beter en zijn robuuster. In tegenstelling tot de polyester tent droogt de katoenen tent niet snel op. De polyester tent is licht en droogt snel op, ideaal wanneer je je vaak verplaatst.

Een kampeertent huren, dit is waar je op moet letten

Bij kampeertenten verhuur huur je de tent vaak voor minimaal een weekend of een week. In overleg kun je soms ook een tent voor een kortere periode huren. Wil je de tent voor een lange tijd huren? Bekijk dan bij welke verhuurder de huurprijs afneemt bij een langere huurperiode. Bekijk goed welke verhuurbedrijven landelijk leveren en welke alleen regionaal leveren. Het kan zijn dat de verhuurder bezorgkosten rekent. De bezorgkosten worden vaak per kilometer berekend. Wil je de tent zelf ophalen? Dan kan het zijn dat de verhuurder bezorgkosten van de totaalprijs aftrekt. Hou verder rekening met andere bijkomende en bijkomende kosten. Zo kan het zijn dat de verhuurder borgkosten rekent. De borgkosten staan vaak vermeld op de website van de verhuurder. Bekijk alle bedrijven met een tent te huur en vind de verhuurder die het beste aansluit op je wensen.

Gerelateerde categorieën