Tapijtreiniger huren in Haarlem

5 aanbieders gevonden. Huurprijzen zijn afhankelijk van de oppervlakteprestatie en de tankinhoud en variëren van € 8,- tot € 20,- per dag.

Top 5 verhuurbedrijven

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Tapijtreiniger Pro in Almere

voor 2 dagen en 6 uur bij Autoradam

20-12-2022

Tapijtreiniger Pro in Almere

voor 9 uur bij Autoradam

16-12-2022

Tapijtreiniger Pro in Almere

voor 9 uur bij Autoradam

16-12-2022

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Vandaag de tapijtreiniger opgehaald maar helaas bleek er iets niet goed te werken. Iemand langs geweest met de zelfde constatering en daarna zonder gedoe het huur bedrag terug gestort gekregen. Als tip wil ik graag meegeven om apparaten te controleren voor deze meegegeven worden. Verder complimenten over de afhandeling. Ik zal zeker wel terug komen als ik iets nodig heb. Lees meer

Gehuurd:

Tapijtreiniger 30-12-2022
Eenvoudig een tapijtreiniger huren in Haarlem

Ben jij op zoek naar een tapijtreiniger om te huren in de omgeving van Haarlem? Hier vind je al snel verschillende tapijtreinigers in de buurt zodat je snel aan de slag kunt. Misschien wil je wel een kleine tapijtreiniger huren in Zandvoort, Heemstede of Hoofddorp. Misschien ben je juist op zoek naar een grote tapijtreiniger in IJmuiden of Haarlem. Via Huren.nl vind je allerlei verhuurbedrijven in de omgeving van Haarlem zodat je niet lang hoeft te zoeken. Via de A9 of de A200 rijd je al snel naar een van de verhuurders toe. Haarlem kent een historische binnenstad en heeft ook een aantal historische panden. Wellicht moet jij in zo’n historisch pand ervoor zorgen dat het tapijt weer eens goed gereinigd wordt. Hier vind je dan verschillende verhuurbedrijven bij wie je zowel een kleine als een grote tapijtreiniger kunt huren. Het kan ook zijn dat je onlangs hebt geknoeid op het favoriete tapijt van je moeder in bijvoorbeeld Haarlemmerhoutkwartier. Hier vind je dan al gauw een verhuurder in de buurt zodat je deze vlek snel ongedaan kunt maken met een tapijtreiniger. Huur daarom vandaag nog een tapijtreiniger in en rondom Haarlem via Huren.nl! Tip: Voor het schoonmaken van textiel kun je het beste een stoomreiniger huren.