Tapijtreiniger huren in Nijmegen

4 aanbieders gevonden. Huurprijzen zijn afhankelijk van de oppervlakteprestatie en de tankinhoud en variëren van € 7,- tot € 32,- per dag.

Top 1 verhuurbedrijf

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Tapijtreiniger Pro in Almere

voor 2 dagen en 6 uur bij Autoradam

20-12-2022

Tapijtreiniger Pro in Almere

voor 9 uur bij Autoradam

16-12-2022

Tapijtreiniger Pro in Almere

voor 9 uur bij Autoradam

16-12-2022

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Vandaag de tapijtreiniger opgehaald maar helaas bleek er iets niet goed te werken. Iemand langs geweest met de zelfde constatering en daarna zonder gedoe het huur bedrag terug gestort gekregen. Als tip wil ik graag meegeven om apparaten te controleren voor deze meegegeven worden. Verder complimenten over de afhandeling. Ik zal zeker wel terug komen als ik iets nodig heb. Lees meer

Gehuurd:

Tapijtreiniger 30-12-2022
Huur eenvoudig een tapijtreiniger in Nijmegen

Ben je op zoek naar verhuur van tapijtreinigers in en rondom Nijmegen? Hier vind je verschillende verhuurbedrijven in de omgeving van Nijmegen zodat je niet lang hoeft te zoeken. Dat scheelt tijd waardoor je snel aan de slag kunt met het verwijderen van die ene vlek. Ben je in Wijchen, Groesbeek, Cuijk, Bemmel of gewoon in Nijmegen zelf op zoek naar een tapijtreiniger? Via Huren.nl vind je eenvoudig een verhuurder. Wanneer je over de A73 richting Nijmegen rijdt vind je vaak al snel zo’n verhuurbedrijf. Het huren van een tapijtreiniger kun je om verschillende redenen doen. Misschien heb je wel een vlek gemaakt in je tapijt in Nijmegen-Zuid en krijg je het er zelf niet meer uit. Met het huren van een tapijtreiniger kun je er van uit gaan dat het je nu wel lukt om die vervelende vlek te verwijderen. Misschien heb je wel een klein bedrijfje en heb je de opdracht gekregen om in Nijmegen-Midden een kleed schoon te maken. Voordat je over de Waal rijdt om naar het adres te gaan, huur je dan eerst nog even snel bij een van de verhuurbedrijven onderweg een tapijtreiniger zodat je meteen aan de slag kunt. Tip: Voor het schoonmaken van textiel kun je het beste een stoomreiniger huren.