Elektrische bakfiets huren

Top 4 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Een super service hier bij Raat fietsverhuur. Via de website kun je makkelijk je fietsen reserveren en betalen als je dat wil. Bij het ophalen van de fietsen is een route kaart die je eventueel in de google app kunt fietsen of met de knooppunten. De fietsen zijn veelal nieuw en worden goed uitgelegd en op hoogte ingesteld. Fantastisch mooi gebied om te fietsen. We hebben een heerlijke vakantie gehad mede dankzij de top fietsen van Raat Lees meer

Gehuurd:

Elektrische bakfiets

op 03-08-2022

28-11-2022
Moeiteloos op stap met een gehuurde Elektrische bakfiets!

Op fietsvakanties is het ideaal om een elektrische ondersteuning te hebben, zo vervoer je gemakkelijk je kinderen, je hond of bijvoorbeeld de boodschappen. Door de grootte van de bakfiets kun je tot wel vier kinderen in de bak plaatsen, zodat deze makkelijk mee kunnen naar het strand of welke andere locatie dan ook. Door de elektrische ondersteuning is het mogelijk om moeiteloos bergopwaarts te fietsen, zelfs met vier kinderen voorin. Omdat de bak voorop de fiets zit, kun je makkelijk op je kinderen letten, zo verlies je ze nooit uit het oog. Wil je toch liever iets anders huren? Kijk dan ook eens tussen de andere fietsen. Bekijk en vergelijk verhuurders van een elektrische bakfiets via Huren.nl.

Overige informatie over de elektrische bakfiets

Afhankelijk van het verhuurbedrijf zijn er ook eventuele extra’s te huren, zoals bijvoorbeeld een Maxi Cosi drager, regen- of windbescherming, zonnedakje of een telefoonhouder. Let bij het huren van een elektrische bakfiets op de grootte van de bak en de extra’s die je erbij zou willen huren. Zo ben je verzekerd van alle reisgemak op jouw vakantie. Houdt er rekening mee dat het vervoeren van volwassen in de bak niet is toegestaan! De meeste bakfietsen zijn geschikt voor het vervoeren van 2 kinderen tot 8 jaar.