Helium tank huren

Vergelijk 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Inhoud variërend van 5 tot 50 l
Moeiteloos ballonnen opblazen met een gehuurde helium tank

Of je nou ballonnen nodig hebt voor een bruiloft, een verjaardag of een ballonoplating op school, het huren van een helium tank is zeker raadzaam. Hiermee kun je namelijk snel en gemakkelijk vele ballonnen opblazen. Hoeveel ballonnen je kunt vullen per liter helium is afhankelijk van de omvang van de ballonnen. In principe kun je met een 10 liter tank 100 tot 125 ballonnen met een diameter van 35 centimeter opblazen. De inhoud van een heliumtank varieert van 5 tot 50 liter.

Huurvoorwaarden van een helium tank

Veel verhuurbedrijven hanteren een borg die je na het retourneren van de helium tank weer terugkrijgt. Ga na of het voordeliger is om zelf ballonnen te regelen of dat je dit beter uit kunt besteden aan het verhuurbedrijf. Informeer bij het verhuurbedrijf of een tuutje meegeleverd wordt waardoor het opblazen van de ballonnen nog gemakkelijker wordt. Vergeet niet om lintjes te regelen waaraan je de ballonnen kunt bevestigen. Wil je een feestelijk ontvangst tijdens een evenement, maar heb je geen tijd om zelf ballonnen op te blazen? Huur dan een kant-en-klare ballonnenboog of -pilaar.

Let op! Kijk uit met vuur en kleine kinderen en lees altijd eerst de handleiding door voordat je begint met het opblazen van de ballonnen.