Elektrische fiets leasen

1 aanbieder gevonden. De maandprijs varieert van € 71,- tot € 71,- incl. BTW en hangt af van het model en de leasemaatschappij.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Geniet van een steuntje in de rug met een elektrische lease fiets

De elektrische fiets, ook wel E-bike genoemd, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze in alle vormen, kleuren en maten rijden. Met een geleasede elektrische fiets geniet je van het geweldige weer en de mooie omgeving zonder je teveel in te spannen. Als er iets is dat zeker is, dan is het wel dat fietsen hartstikke gezond is. Echter betekent dit niet dat je bezweet hoeft aan te komen op werk of een andere bestemming. De elektrische fiets is namelijk een ideaal vervoersmiddel voor zowel woon-werkverkeer als privé gebruik. De elektrische motor zorgt ervoor dat je een stuk harder kunt fietsen, ideaal bij wind tegen. Ook bij een heuvel is de elektrische fiets je redding. Door de boost van de motor is het trappen minder zwaar voor je knieën, hierdoor heb je minder belasting en hoef je jezelf minder in te spannen. Een elektrische fiets leasen doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Tijdelijk een elektrische fiets nodig? Lease via Huren.nl!

Het aanschaffen van een nieuwe elektrische fiets gaat gepaard met een grote investering. Dus waarom een dure elektrische fiets kopen, terwijl je er ook één kunt leasen. Handig voor wanneer je weet dat je de fiets bijvoorbeeld maar twee maanden nodig hebt, of nog niet weet of een elektrische fiets echt iets voor jou is. Het zoeken naar een bedrijf dat bij jou in de buurt zit en de elektrische fiets heeft waar je naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Een E-bike leasen kan bij een groot aantal bedrijven. Er zijn namelijk veel verschillende bedrijven waar je een elektrische fiets kunt leasen. Bij deze bedrijven kun je vaak zowel zakelijk als particulier een E-bike leasen. Huren.nl maakt het graag simpeler voor je. Op deze pagina vind je alle bedrijven die actief zijn in de elektrische fietsen lease op een rijtje. Zo hoef je zelf niet meer op zoek en vergelijk je in één oogopslag alle bedrijven bij jou in de buurt.

Waarom zou je een E-bike leasen?

Een elektrische fiets kun je voor veel verschillende redenen leasen. Of je nou voor een bepaalde periode een elektrische fiets wilt uitproberen of je de aanschaf van een elektrische fiets op het moment niet kunt permitteren, leasen biedt uitkomst. Wanneer je een elektrische fiets least, rijd je op een nieuwe fiets zonder zorgen over de grote aanschafkosten, schade of onderhoud. Dankzij lease worden schade, reparatie en onderhoud volledig uit handen genomen. Voor een vast bedrag rijd je dus een gloednieuwe onderhouden elektrische fiets. Daarnaast is een elektrische fiets leasen een handige manier om kosten te besparen. Reis je altijd met de auto naar werk? Dan maak je waarschijnlijk kosten voor bijvoorbeeld brandstof of parkeren. Met een elektrische fiets raas je langs de ochtendspits, betaal je geen brandstof- en parkeerkosten en ben je ook nog eens gezond bezig!