BE combinatie huren

4 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 139,- tot € 188,- incl. BTW per dag, afhankelijk van het laadvermogen en de laadruimte.

Top 4 verhuurbedrijven

 • Huurtopper 2023
 • Huurtopper 2022
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2023
 • Meest gekozen
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Eenvoudig en voordelig een BE combinatie huren via Huren.nl

Er zijn veel bedrijven waarbij je verschillende soorten BE combinaties kunt huren. Hierdoor is het soms lastig om de juiste verhuurder te vinden. Om het huren van een BE combinatie een stukje eenvoudiger te maken, hebben we hierboven alle bedrijven met een BE combinatie verzameld. Gebruik je locatie en kaart en zie alle BE combinatie verhuur bij jou in de buurt. De bedrijven zijn te vergelijken op prijs, afstand, service en beoordelingen. Een BE combinatie huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Welk rijbewijs heb ik nodig voor een BE combinatie?

Welk rijbewijs je dient te hebben, hangt af van de totale maximale massa van de combinatie. De maximale massa is het lege gewicht van de combinatie + de belading. Voordat je een BE combinatie gaat huren raden we je ook aan om naar het maximale trekgewicht van het voertuig te kijken. Het maximale trekgewicht staat vermeld op de website van de verhuurder. Bekijk hieronder welk rijbewijs je dient te hebben voor een BE combinatie.

Rijbewijs BE behaald voor 19 januari 2013

Wanneer je over het rijbewijs BE beschikt en je deze voor 19 januari 2013 hebt gehaald, dan mag je een aanhanger van maximaal 3500 kilo trekken. (gewicht lege aanhanger + laadvermogen)

Rijbewijs BE behaald na 19 januari 2013

Voor mensen die het BE rijbewijs na 19 januari 2013 hebben behaald, geldt dat het totaalgewicht van de auto + de beladen aanhanger niet meer mag zijn dan 7000 kg.

Rijbewijs C1E

Met het rijbewijs C1E mag je een voertuig + beladen aanhanger besturen tot een maximaal totaal gewicht van 12.000 kg.

De verschillende soorten BE combinaties

Het is belangrijk om voor jouw klus de juiste BE combinatie te huren. Er zijn verschillende soorten BE combinaties te huur. Zo kun je bijvoorbeeld een dieplader of een BE combinatie met een plat laadoppervlak huren. Bij enkele verhuurders kun je ook een BE combinatie met een gesloten trailer huren. Klik op een verhuurder en bekijk het aanbod. Zodra je het type BE combinatie hebt gekozen, raden we je ook aan om naar het maximum gewicht en naar het netto laadvermogen te kijken. Zo weet je zeker of de BE combinatie geschikt is voor jouw lading.

Hier kun je de verhuurders op vergelijken

Wanneer je een BE combinatie gaat huren, dan raden we je aan om de verhuurders op een aantal punten te vergelijken. Een aantal van deze belangrijke punten worden hieronder besproken.

Prijs per kilometer

Vrijwel alle verhuurders hanteren een X aantal vrije kilometers en een prijs per kilometer. Het is goed om de verhuurders op het aantal vrije kilometers en de prijs per kilometer te vergelijken. De vrije kilometers zijn de kilometers waar je geen toeslag over hoeft te betalen. Na het aantal vrije kilometers betaal je een toeslag per kilometer.

Totaalprijs

Ga je de BE combinatie voor een langere periode huren? Vergelijk de verhuurders dan niet op de dagprijs. Er zijn namelijk veel verhuurders die een staffelkorting rekenen. Wil je de BE combinatie voor een week huren? Vergelijk dan de verhuurders op de totaalprijs van een week.

Algemene voorwaarden

Naast dat je de verhuurders op de totaalprijs, beoordelingen en de afstand vergelijkt, raden we je ook aan om naar de algemene voorwaarde te kijken. Neem de algemene voorwaarden altijd door, zo voorkom je verrassingen. In de algemene voorwaarde vind je belangrijke zaken terug zoals:

 • Het rijden in het buitenland
 • De annuleringsvoorwaarden
 • De minimale leeftijd
 • Het minimum aantal jaren rijervaring
 • De borg
 • Het eigen risico