Vind jouw beste huurdeal

Luchtgekoelde airco huren

Vergelijk 4 verhuurbedrijven

MoerVerhuur.nl logo

Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Kapelle
v.a. 73,-

GECO verhuur I verkoop I service logo

Voor gemak én service

Meerdere vestigingen
v.a. 30,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Direct schone en frisse lucht? Huur een luchtgekoelde airco

Als je een ruimte wilt verkoelen waar veel computers staan, zoals een kantoor, dan is het huren van een luchtgekoeld airconditioningsysteem ideaal. Deze airco is namelijk niet alleen geschikt voor het verkoelen van een ruimte, maar is ook gemaakt om warmtegevoelige apparatuur te koelen. Een groot voordeel van het huren van een luchtgekoelde airco, is dat deze verrijdbaar is. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van luchtgekoelde airco’s geselecteerd.

Het alternatief op een luchtgekoelde airco is de watergekoelde airco. Dit aircosysteem sluit je aan op water en is dus minder mobiel en makkelijk te verplaatsen als de luchtgekoelde airco. De lucht wordt namelijk eenvoudig afgevoerd naar buiten. Dit gaat via een dikke slang die je bijvoorbeeld door een kiepraam of kattenluikje (thuis) naar buiten kunt leiden.

Huur het juiste airconditioningsysteem voor jouw ruimte

Houd er rekening mee dat de luchtgekoelde airco’s erg kunnen verschillen qua vermogen (van 850 tot wel 4.200 Watt). Ook de aandrijving verschilt: de meeste luchtgekoelde airconditioningsystemen kun je gewoon op de netstroom aansluiten, maar er zijn ook airco’s die op krachtstroom aangesloten moeten worden. Kies een airco met een hoge luchtverplaatsing (tot wel 9.600 m3/uur) voor grote ruimtes met veel apparatuur, of huur een luchtgekoelde airco met een lage luchtverplaatsing (50 m3 per uur) voor een huiskamer of klein kantoor.

Handige informatie over een airconditioning huren

Wist je dat je de luchtafvoer van luchtgekoelde airco’s ook kunt regelen via het plafond? In dit geval is het wel een noodzaak om een verlaagd plafond te hebben (of creëren) met afzuiging. Een luchtgekoeld airconditioningapparaat wordt vaak uitgerust met thermostaat, en controle van temperatuur en ventilatie. Zo kun je de airco eenvoudig handmatig instellen. Luchtgekoelde airco’s hebben vaak een groot bereik en kunnen grote ruimtes als conferentiezalen voorzien van een prettig luchtklimaat.

Kenmerken en varianten

  • Luchtverplaatsing variërend van 50 tot 9.600 m3/uur
  • Aandrijving 230 of 400 V
  • Vermogen variërend van 850 tot 4.200 W

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik