Verhuur van airconditioning

Wil je een ruimte verkoelen? Dan is het huren van een airco een goede oplossing. Er zijn verschillende airco’s voor verschillende ruimtes. We raden het dan ook aan om van te voren vast te stellen voor welke ruimte je een airconditioning wilt huren. Laat je daarnaast ook informeren door de verhuurder.

Waarom een airco huren?

De warme zomerdagen vragen in verschillende ruimtes om verkoeling! Daarom kan het erg handig zijn om bijvoorbeeld op kantoor of in de huiskamer een airconditioning te plaatsen. Het huren van een airco kent meerdere voordelen. Zo heb je met het huren van een airco lagere kosten dan wanneer je er een koopt, heb je de mogelijkheid om voor het nieuwste model te kiezen en heb je er weinig tot geen omkijken naar!

De verschillen tussen de airco’s in het kort

Mobiele luchtgekoelde airco’s en mobiele watergekoelde airco’s zijn bij uitstek ideaal om te huren voor het verkoelen van een kantoorruimte. Beide zijn verrijdbaar en de mobiele luchtgekoelde airco kan niet alleen een ruimte verkoelen, maar ook warme apparaten, zoals computers. Een Airco Splitunit wordt gedeeltelijk buiten geplaatst en is zowel voor de huiskamer als op kantoor geschikt. En dan is er nog de Verdamper Koeler. Deze is handig om te huren wanneer er geen mogelijkheid is in de ruimte om warme lucht af te voeren.