Watergekoelde airco huren

Top 2 verhuurbedrijven

Kenmerken en varianten

Koelcapaciteit variërend van 4.5 tot 20 KW
Luchtverplaatsing variërend van 750 tot 2.750 m3/uur
Aansluiting 230 V
Stil en efficiënt een ruimte koelen

Het huren van een watergekoelde airco kan bij meerdere verhuurbedrijven. Je kunt het beste een watergekoelde airconditioner huren als je op zoek bent naar een stille, efficiënte manier van airconditioning. Er zijn grofweg twee verschillende soorten watergekoelde airco’s te huur: de watergekoelde airconditioner met splitunit, en de enkele watergekoelde airco. Op deze pagina vind je de verschillende verhuurbedrijven van watergekoelde airco’s.

Vergelijkingspunten van de watergekoelde airco

Zoals de naam al doet vermoeden wordt de watergekoelde airconditioner op het waternet aangesloten. Vrijwel alle watergekoelde airco’s zijn ook op een ander watercircuit aan te sluiten. Bekijk of de airco voorzien is van een regelventiel, zodat je minimaal waterverbruik hebt. De koelcapaciteit van de watergekoelde airco’s die te huur zijn varieert van 4,5 tot 20 kW. De luchtverplaatsing zit tussen de 750 en 2.750 m3 per uur. Let bij het vergelijken van de verhuurders en het aanbod op de kenmerken van de watergekoelde airco.

De watergekoelde airconditioner huren met of zonder splitunit?

Als je in de ruimte die jij wilt koelen/verwarmen mogelijkheid is om via een kleine waterslang een connectie te maken met een buitenunit, dan kun je ervoor kiezen een watergekoelde airco met splitunit te huren. Deze airconditioner bestaat uit twee delen, waardoor de ruimte nog beter gekoeld of verwarmd kan worden, en de ruimte tevens goed geventileerd wordt. Is er geen mogelijkheid voor een splitunit, of heb je liever een mobielere airco? Dan is het handig om meerdere watergekoelde airco te huren. Bij het huren en gebruiken van een enkele watergekoelde airconditioner is het wel belangrijk om de ruimte goed geventileerd te houden.