Vind jouw beste huurdeal

Telescoophoogwerker huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

A1 Verhuur B.V. logo

Gereedschap voor professionals

Meerdere vestigingen
v.a. 266,-

BPM Verhuur logo

Lage prijs met een top service!

Hooge Mierde
v.a. 194,-

HOP Boomrooierij & Hoogwerkerverhuur logo

Veilig en voordelig. Bel voor persoonlijk advies.

Scherpenzeel (FR)
v.a. 172,-

LW Rent logo

Wij verhuren alleen materieel van de topmerken.

Klazienaveen
v.a. 345,-

Holland Materieel Service Aalsmeer logo

Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen

Aalsmeer

Xtra Materieel B.V. logo

Uw betrouwbare verhuurpartner

Rotterdam
v.a. 393,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

De veelzijdige hoogwerker op banden met uitschuifbare mast!

Een telescoophoogwerker is ideaal voor werk op hoogte. Deze hoogwerker wordt vaak voor verschillende doeleinden ingezet. Denk hierbij aan gevelreiniging, schilderwerkzaamheden en groenvoorziening. Een telescopische hoogwerker kenmerkt zich door de uitschuifbare mast waarmee je in één rechte lijn omhoog gaat. De mast kan vaak uitschuiven, maar ook op en af toppen en zwenken. De kenmerken van een hoogwerker verschillen per merk en per verhuurbedrijf. Let daarom goed op dat je precies weet waar de telescoophoogwerker aan moet voldoen. Vind, vergelijk en huur eenvoudig een hoogwerker via Huren.nl. 

De juiste telescoophoogwerker voor jouw klus

De telescoophoogwerkers die je op deze pagina vindt hebben een werkhoogte tussen de 10 en 56 meter. De reikwijdte, ook wel horizontaalbeik genoemd, varieert van 6,5 tot ongeveer 25 meter. De maximale werklast van de telescoophoogwerkers die je kunt huren loopt van 200 tot 450 kilogram of meer. De hoogwerker is in de meeste gevallen zelfrijdend en kan vaak op volle hoogte verreden worden. Op deze manier kan je de meeste werklocaties eenvoudig bereiken. De telescoophoogwerker loopt bijna altijd op een dieselmotor en heeft een zeer krachtige aandrijving. Wil je de telescoophoogwerker huren voor binnengebruik? Kies dan voor een hoogwerker die op elektriciteit werkt (accu), zodat je geen uitlaatgassen creëert met een dieselmotor. Houdt tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven rekening met eventuele bijkomende kosten voor transport, brandstof en verzekeringen. Ben je op zoek naar een telescoophoogwerker voor ruw terrein, in dat geval is het huren van een rupstelescoophoogwerker een betere optie.

Waarom een telescoophoogwerker zo’n betrouwbare en stevige machine is

De telescoophoogwerkers die je op deze pagina vindt zijn hoogwerkers met stevige banden. Telescoophoogwerkers met stevige transportwielen zijn in de meeste gevallen makkelijk te verplaatsen. De eventueel beschikbare uitschuifbare assen zorgen voor extra stabiliteit. Naast goede stabiliteit heeft de telescoophoogwerker een zeer goede balans waarmee de hoogwerker uitermate geschikt is voor oneffen terrein. Een combinatie van verschillende technieken zorgt voor oplossingen voor zowel binnen als buiten, waardoor de hoogwerker geschikt is om te huren voor alle soorten ondergrond.

De telescoophoogwerker in allerlei soorten en maten, gebruik hem veilig

Werken op hoogte is altijd risicovol. Zorg dat de gebruiker van de telescoophoogwerker voldoende geïnstrueerd zijn. Hoogwerkers moeten altijd stabiel zijn, verdeel de belasting in de werkbak daarom zo gelijkmatig mogelijk. Logischerwijs mag je werklast nooit overschreden worden. Als de leuning van de werkbak lager is dan 1,10 meter is het verplicht om een veiligheidsharnas te dragen. Gebruik een hoogwerker alleen met windsnelheden onder windkracht 6.

Kenmerken en varianten

  • Maximale werkhoogte variërend van 10 tot 56,86 m
  • Horizontaalbereik variërend van 6 tot 25,5 m
  • Maximale werklast variërend van 200 tot 454 kg
  • Eigen gewicht variërend van 2.990 tot 27.500 kg
  • Aandrijving diesel of accu