Telescoophoogwerker huren

20 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 80,- tot € 350,- en hangt af van de maximale werkhoogte en het horizontaalbereik. (huuradvies)

Top 20 verhuurbedrijven

 • Huurtopper 2023
 • Pak kortingscode
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
97,-
256,-
424,-
Per weekend
194,-
513,-
847,-
Per week
678,-
1794,-
2965,-

Kenmerken en varianten

Maximale werkhoogte variërend van 10 tot 56,86 m
Horizontaalbereik variërend van 6 tot 25,5 m
Maximale werklast variërend van 200 tot 454 kg
Eigen gewicht variërend van 2.990 tot 27.500 kg
Aandrijving diesel of accu

Meest voorkomende kenmerken

 • Diesel (12)

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Hefvermogen
200 kg
327,44 kg
454 kg
Breedte van platform
90 cm
116,33 cm
244 cm
Lengte van platform
183 cm
248 cm
400 cm
Maximale werkhoogte
800 cm
1.083,33 cm
1250 cm
Eigen risico
€1000
€1750
€2500
Beoordeling van aanbieders
7.3
9.3
10

Recente huuraanvragen

Telescoophoogwerker 21,8m in Vierpolders

voor 4 weken bij Van Adrighem

24-06-2024
De veelzijdige hoogwerker op banden met uitschuifbare mast!

Een telescoophoogwerker is ideaal voor werk op hoogte. Deze hoogwerker wordt vaak voor verschillende doeleinden ingezet. Denk hierbij aan gevelreiniging, schilderwerkzaamheden en groenvoorziening. Een telescopische hoogwerker kenmerkt zich door de uitschuifbare mast waarmee je in één rechte lijn omhoog gaat. De mast kan vaak uitschuiven, maar ook op en af toppen en zwenken. De kenmerken van een hoogwerker verschillen per merk en per verhuurbedrijf. Let daarom goed op dat je precies weet waar de telescoophoogwerker aan moet voldoen. Vind, vergelijk en huur eenvoudig een hoogwerker via Huren.nl. 

De juiste telescoophoogwerker voor jouw klus

De telescoophoogwerkers die je op deze pagina vindt hebben een werkhoogte tussen de 10 en 56 meter. De reikwijdte, ook wel horizontaalbeik genoemd, varieert van 6,5 tot ongeveer 25 meter. De maximale werklast van de telescoophoogwerkers die je kunt huren loopt van 200 tot 450 kilogram of meer. De hoogwerker is in de meeste gevallen zelfrijdend en kan vaak op volle hoogte verreden worden. Op deze manier kan je de meeste werklocaties eenvoudig bereiken. De telescoophoogwerker loopt bijna altijd op een dieselmotor en heeft een zeer krachtige aandrijving. Wil je de telescoophoogwerker huren voor binnengebruik? Kies dan voor een hoogwerker die op elektriciteit werkt (accu), zodat je geen uitlaatgassen creëert met een dieselmotor. Houdt tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven rekening met eventuele bijkomende kosten voor transport, brandstof en verzekeringen. Ben je op zoek naar een telescoophoogwerker voor ruw terrein, in dat geval is het huren van een rupstelescoophoogwerker een betere optie.

Waarom een telescoophoogwerker zo’n betrouwbare en stevige machine is

De telescoophoogwerkers die je op deze pagina vindt zijn hoogwerkers met stevige banden. Telescoophoogwerkers met stevige transportwielen zijn in de meeste gevallen makkelijk te verplaatsen. De eventueel beschikbare uitschuifbare assen zorgen voor extra stabiliteit. Naast goede stabiliteit heeft de telescoophoogwerker een zeer goede balans waarmee de hoogwerker uitermate geschikt is voor oneffen terrein. Een combinatie van verschillende technieken zorgt voor oplossingen voor zowel binnen als buiten, waardoor de hoogwerker geschikt is om te huren voor alle soorten ondergrond.

De telescoophoogwerker in allerlei soorten en maten, gebruik hem veilig

Werken op hoogte is altijd risicovol. Zorg dat de gebruiker van de telescoophoogwerker voldoende geïnstrueerd zijn. Hoogwerkers moeten altijd stabiel zijn, verdeel de belasting in de werkbak daarom zo gelijkmatig mogelijk. Logischerwijs mag je werklast nooit overschreden worden. Als de leuning van de werkbak lager is dan 1,10 meter is het verplicht om een veiligheidsharnas te dragen. Gebruik een hoogwerker alleen met windsnelheden onder windkracht 6.