Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Minigraafmachine huren in Rotterdam

Huurprijzen zijn afhankelijk van het formaat, het gewicht en de uitvoering en variëren van € 70,- tot € 148,- per dag.

Vergelijk 4 verhuurbedrijven

5 km
 • 5 km
 • 10 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • Uw betrouwbare verhuurpartner
  - Rotterdam v.a. 105,-
  v.a. 105,-
 • Graafmachines & wielladers - zakelijke verhuur
  4 km Berkel en Rodenrijs v.a. 70,-
  v.a. 70,-
 • 4 km Krimpen aan den Ijssel v.a. 90,-
  v.a. 90,-
 • Méér dan alleen materieelverhuur
  - Rotterdam v.a. 148,-
  v.a. 148,-
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Vind verhuurbedrijven van minigraafmachines in Rotterdam

Rotterdam is een stad die steeds populairder wordt als stad om te wonen en werken. Misschien dat er tegenwoordig daarom ook veel renovaties en verbouwingen plaatsvinden. Ben jij als aannemer, freelancer of particulier ook bezig met een verbouwing, binnenshuis of buitenshuis, en heb je een minigraafmachine nodig? Dan heeft Huren.nl goed nieuws voor je: op deze pagina vind je namelijk alle verhuurbedrijven van minigravers in de buurt van Rotterdam op een rijtje. Als je de verhuurders en het aanbod gaat vergelijken, is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Sommige minigravers zijn namelijk specifiek gebouwd voor buiten of binnenwerk. Ga je buiten werken? Huur dan een minigraver in Rotterdam die geschikt is voor deze klus. Binnenwerk te verrichten? Huur dan een minigraafmachine die klein genoeg is om door de kleinste opening in het gebouw te passen! Veel minigraafmachines die te huur zijn in Rotterdam passen door een standaard deur. Let ook op het vermogen van de motor: hoe zwaarder het werk, hoe meer vermogen je nodig hebt. Wat moet de minigraafmachine allemaal kunnen? Graven? Slopen? Sorteren? Niet alle minigraafmachines die te huur zijn in Rotterdam zijn geschikt voor al dit werk. Bekijk de verhuurders, vergelijk de minigraafmachines, en huur makkelijk en snel in Rotterdam via Huren.nl.

Kenmerken en varianten

 • Aandrijving
  benzine, diesel of elektrisch
 • Eigen gewicht
  vanaf 800 kg
 • Breedte
  variërend van 680 tot 1.700 mm
 • Hoogte
  variërend van 1.500 tot 2.500 mm
 • Graafbereik
  variërend van 2.840 tot 3.860 mm
 • Graafdiepte
  variërend van 1.465 tot 2.850 mm

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Hoe dien ik een minigraafmachine te huren?

  Een minigraafmachine kun je vaak online en telefonisch reserveren. In enkele gevallen dien je online een contactformulier in te vullen zodat het verhuurbedrijf contact met je opneemt. Jullie kunnen dan afstemmen wanneer de huurperiode plaats zal vinden en wat de bijbehorende huurprijs zal zijn. Vergelijk hierboven alle verhuurders en kies de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoefte, wij sturen je dan door naar de website van het verhuurbedrijf waar je jouw huuropdracht kunt doen.

 • Kan ik ook aparte graafbakken huren?

  Bij veel verhuurders heb je de mogelijkheid om aparte graafbakken te huren. Om de beschikbare accessoires te bekijken kun je een kijkje nemen op de website van de verhuurder. Mochten die daar niet op staan, neem dan telefonisch contact op met de verhuurder om te kijken of zij wellicht accessoires verhuren die niet op de website staan vermeld.

 • Zijn er verschillende typen minigravers? En welke moet ik dan nemen?

  Er zijn veel verschillende soorten minigraafmachines. Zo heb je minigraafmachines die werken op benzine, diesel of elektriciteit. In vrijwel alle gevallen wordt er diesel gebruikt, maar hybride of elektrisch is wel opkomend. Ben je van plan binnen te werken? Huur dan een elektrische minigraafmachine, deze graafmachine stoot geen gassen uit en maakt weinig lawaai. De elektrische graafmachines zijn echter vaak minder krachtig dan de diesel graafmachines. Andere kenmerken waar je op kunt letten bij het huren van een minigraver zijn de hoogte en breedte van de minigraafmachine. De breedte varieert van rond de 70 tot 170 centimeter. De hoogte van de minigraafmachine varieert rond de 1,5 tot 2,5 meter. Het formaat is vooral van belang wanneer je gaat werken in kleine ruimtes, of bijvoorbeeld door een tuindeur de tuin moet betreden. Naast de grootte van de machine is het ook handig om te kijken naar het graafbereik en de graafdiepte. Het graafbereik ligt tussen de 280 en 390 cm en de graafdiepte ligt tussen de 145 e

 • Is er een minimale huurperiode?

  De huurperiode van een minigraafmachine is afhankelijk van de verhuurder, dit kan variëren van een dag tot één dagdeel. Kijk voor de minimale huurperiode op de website van de verhuurder. Wanneer dit niet staat aangegeven adviseren wij je om contact op te nemen met het verhuurbedrijf om de minimale huurperiode te controleren.

 • Kan ik zowel zakelijk als particulier een minigraafmachine huren?

  Bij een groot deel van de verhuurders kun je zowel zakelijk als particulier een minigraafmachine huren. Er zijn een aantal verhuurbedrijven die de graafmachines alleen zakelijk verhuren. Als zakelijke huurder heb je vaak de mogelijkheid om de minigraafmachine op factuurbasis te huren. Houdt bij het vergelijken rekening mee of de prijzen die je vergelijkt inclusief of exclusief BTW zijn, afhankelijk van of jij particulier of zakelijk wilt huren.

 • Kan ik de minigraafmachine inclusief machinist huren?

  Enkele verhuurders bieden de mogelijkheid om tegen een meerprijs de graafmachine inclusief machinist te huren. Wil je een machinist inhuren? Neem dan contact op met het door jou gekozen verhuurbedrijf en bespreek samen de mogelijkheden.

 • Moet ik borg betalen bij het huren van een minigraafmachine?

  Bij vrijwel elke verhuurder dien je borg te betalen. De borg is afhankelijk van het type minigraafmachine, de bijgeleverde accessoires en de verhuurder. De borg betaal je vaak op het moment dat de minigraafmachine wordt geleverd. Bij enkele verhuurders dien je borg nog voor de levering te betalen. Je betaalt de borg vaak door middel van een bankoverschrijving. Wanneer je de minigraafmachine volgens de voorwaarde van de verhuurder inlevert, dan krijg je de borg retour. Kijk altijd even naar de algemene voorwaarden, zo voorkom je verrassingen omtrent de borg.

Levering

 • Kan ik de mini graafmachine laten bezorgen?

  Bij vrijwel elk graafmachine verhuurbedrijf is het mogelijk om een minigraafmachine op locatie te laten bezorgen. De meeste verhuurders leveren de minigraver gratis tot een bepaalde afstand. Daarna rekenen de verhuurbedrijven vaak een prijs per kilometer. Je kunt er ook voor kiezen om de minigraafmachine zelf op te halen. Je hebt dan een machinetransporter nodig. In sommige gevallen zijn die aanhangers ook te huur bij het verhuurbedrijf. Controleer dit voorafgaand goed op de website van het verhuurbedrijf en bekijk wat je zelf prettig vind.

 • Wat gebeurt er tijdens de levering?

  Tijdens de levering kun je meer verwachten dan alleen het ontvangen van de minigraafmachine. In de meeste gevallen krijg je tijdens de overdracht een instructie over de machine waardoor duidelijk wordt hoe je de minigraver gebruikt. Tijdens de overdracht dien je als huurder je legitimatiebewijs te tonen en de eventuele borg te betalen. Check of de graafmachine goed werkt en of de machine schade heeft. Laat de schade erkennen door de verhuurder. Zo voorkom je een eventuele discussie over nieuwe of oude schade. Ten slotte teken je een huurcontract of een overdrachtsformulier.

 • Krijg ik een instructie over de minigraafmachine?

  Bij de meeste verhuurders krijg je een korte instructie over de minigraafmachine. In veel gevallen krijg je er ook een handleiding bij. Heb je tijdens het gebruik nog vragen? Neem dan contact op met het verhuurbedrijf.

Gebruik

 • Mag iedereen gebruik maken van een minigraafmachine?

  Bijna iedereen mag gebruik maken van een minigraafmachine. De meeste verhuurders hanteren namelijk vaak een minimumleeftijd van 18 jaar. Controleer goed de algemene voorwaarden van het door jou gekozen verhuurbedrijf.

 • Welke veiligheidsmaatregelen moet ik nemen?

  Er zijn geen verplichte veiligheidsmaatregelingen. Echter is het wel verstandig om gehoorbescherming, een helm en veiligheidsschoenen te dragen.

 • Kan ik de huurperiode verlengen tijdens het gebruik?

  Of je huurperiode kan verlengen hangt af van de voorwaarden van het verhuurbedrijf. In veel gevallen is het mogelijk om de huurperiode te verlengen mits dit voor een bepaalde tijd wordt gevraagd. Informeer bij jouw verhuurbedrijf naar de mogelijkheden.

 • Wat is de regelgeving omtrent stank en geluid?

  De regelgeving omtrent geur en stank wordt bepaald door de gemeente waarbinnen je gaat werken. Om te bepalen wat de regelgeving bij jou in de buurt adviseren we je om contact op te nemen met jouw gemeente en te informeren naar de voor jou geldende regels.

 • Wat zijn de regels omtrent grondverzet?

  Er bestaan diverse regels voor grondverzet. De meeste regels zijn erop gericht om de bodemkwaliteit te waarborgen. In de wet staat op welke manier strenge bodemreiniging gemeld moet worden. Artikel 37 van de wet bodembescherming betreft de vastgestelde regelgeving omtrent eventuele bodemsanering.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!