Wieldumper huren

8 aanbieders gevonden. De prijs van een wieldumper verschilt van € 82,- tot € 230,-, afhankelijk van het laadvermogen en de bakinhoud.

Top 8 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Capaciteit variërend van 500 tot 4.700 l
Eigen gewicht variërend van 1.215 tot 5.360 kg
Lengte variërend van 3,2 tot 5 m
Breedte variërend van 1,1 tot 2,4 m
Hoogte variërend van 1,7 tot 2,6 m
Aandrijving diesel
Grondverzet op ruw terrein? Huur een wieldumper!

Wieldumpers zijn machines die veel gebruikt worden in de bouw, maar ook gehuurd kunnen worden voor bijvoorbeeld het opknappen van een tuin. Het formaat van de wieldumper verschilt per verhuurbedrijf. Grote wieldumpers zijn ideaal voor de grotere klussen, zoals het dumpen van grond op ruwe terreinen. De kleinere wieldumpers kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor het bevoorraden van (asfalteer)machines. Wil je een wieldumper huren, maar kun je er niet zelf mee rijden? Ga dan voor een verhuurbedrijf met ervaren operators die je in kunt huren. Voor kleinere graafwerkzaamheden in de tuin is een minigraafmachine trouwens een betere optie. Wil je over een drassige, heuvelachtige en/of delicate ondergrond rijden? In dat geval kun je beter een rupsdumper huren.

Kenmerken van een wieldumper!

In de meeste gevallen is een wieldumper voorzien van 4-wielaandrijving, een dieselmotor en een knikbare chassis om de lading te kunnen kiepen. Doordat de dumper voorzien is van een draaikrans is het mogelijk om de lading niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de linker- of rechterkant van de machine te dumpen. Ook zijn de meeste dumpers uitgevoerd met een neerklapbare beugel en een zwaailamp. Wel zo veilig als je ook in het (schemer)donker wilt werken. Huur je een wieldumper, dan moet je rekening houden met borg- en transportkosten. De hoogte van deze kosten verschilt per verhuurbedrijf.