Haringkar huren

12 aanbieders gevonden. Huurprijzen verschillen van € 73,- tot € 142,- en hangt af van het formaat en de uitvoering van de haringkar.

Top 12 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 105 tot 260 cm
Breedte variërend van 90 tot 175 cm
Hoogte variërend van 80 tot 245 cm
Haringhappen op jouw feestje: huur een haringkar

Hoewel dit product vooral een haringkar wordt genoemd, is haring lang niet de enige vis die je erin kunt vinden. De haringkar of viskar is dus op veel verschillende manieren te huur. Er zijn kleine viskarren die je overal waar je wilt kunt neerzetten, maar ook grote viskramen die met koelingen en licht werken, en waar je dus een stroompunt voor nodig hebt. Je kunt de viskraam of haringkar bij veel verhuurders gewoon per dag huren, maar soms wordt er een minimum huurperiode gehanteerd. Houd hier rekening mee bij het vergelijken van de verhuurders van haringkarren via Huren.nl!

Huur je de viskar inclusief vis en personeel?

Als je alleen de haringkar huurt, moet je nog voor twee dingen zorgen: de vis, en het personeel! Bij veel verhuurbedrijven kun je de haringkar inclusief vis (naar keuze) huren. Ook is er vaak de optie om de haringkar volledig met personeel te huren. Indien gewenst kun je ervoor kiezen om het personeel in typische klederdracht te laten verschijnen. Extraleuk op een braderie, themafeest, bruiloft of ander feestje. Toch geen haringkar huren maar een andere kar of kraam? Huur dan bijvoorbeeld een marktkraam!