Halloween kostuum huren

11 aanbieders gevonden. De huurprijs verschilt van € 10,- tot € 25,-, afhankeljk van de uitvoering, het model en de kwaliteit.

Top 11 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kleding voor Halloween huren? Bekijk hier waar en hoe:

Jaag je vrienden de stuipen op het lijf door je met Halloween te verkleden in een angstaanjagend kostuum en zorg voor een halloweenfeest om nooit te vergeten. Je kunt een kostuum voor Halloween huren bij verschillende verhuurbedrijven in ons land. Er zijn verhuurbedrijven die alleen online te vinden zijn, maar ook verhuurbedrijven zoals feestwinkels die halloween kostuums verhuren op via hun website. Al deze verschillende verhuurders vind je op Huren.nl op een rijtje. We hebben namelijk alle verhuurbedrijven die enge, grappige, leuke en bijzondere kostuums voor Halloween verhuren op deze website verzameld. Je hoeft zelf niet meer te zoeken, het enige wat je nog hoeft te doen, is de verhuurbedrijven met elkaar te vergelijken. Huren.nl maakt het je graag wat makkelijker en daarom kun je via onze website verhuurbedrijven van halloween kostuums eenvoudig vergelijken. Vul simpelweg je postcode in, en je ziet de verhuurders bij jou in de buurt bovenaan staan.

Welke kostuums voor Halloween zijn er allemaal te huur?

Komt Halloween er weer aan, maar weet je niet hoe je deze keer verkleedt wilt gaan? Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van halloween kostuums die je kunt huren. Er zijn bijvoorbeeld de echte klassiekers, zoals vampier, heks, graaf Dracula, lijk, boef, spook, skelet, pompoen, duivel of mummie. Wil je graag als bekende engerd gaan, dan kan dat natuurlijk ook. Veel verhuurbedrijven verhuren kostuums voor Halloween die iedereen kent, ga bijvoorbeeld als personage uit een film, zoals Harry Potter, the Texas Chainsaw Massacre, Hannibal of Scream. Sommige halloween kostuums zijn alleen maar in één maat verkrijgbaar, die iedereen past. Voor andere kostuums kan het zijn dat je verschillende maten hebt. Bekijk of het mogelijk is om de kostuums van te voren te passen, zodat je zeker weet dat je de juiste maat huurt. Als je een verhuurbedrijf hebt gevonden dat hét halloweenkostuum verhuurd waar jij naar op zoek bent, vergeet dan niet de kleine lettertjes te lezen: zit alles bij de prijs inbegrepen, of komen eventuele extra kosten als borg en BTW er nog bij? Wat is de regeling bij beschadiging van het kostuum? Hoelang kan ik het kostuum huren? Via Huren.nl vind je gemakkelijk en snel het verhuurbedrijf wat bij jou past. Happy Halloween!

Gerelateerde categorieën