Trouwjurk huren

5 aanbieders gevonden. De prijs van een trouwjurk varieert van € 40,- tot € 250,- per dag, afhankelijk van de kwaliteit en het model.

Top 5 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Een trouwjurk huren, hoe gaat dat in zijn werk?

Ben je niet zo’n type die na de bruiloft haar trouwjurk voor altijd wilt bewaren? Dan biedt het huren van een bruidsjurk uitkomst. Ook als je op het gebied van budget beperkt bent, is het huren van een trouwjurk een zeer goede optie. Er is alsnog veel keus op het gebied van trouwjurken die je kunt huren: er zijn namelijk veel verschillende verhuurbedrijven in ons land waar je een bruidsjurk kunt huren. Elk verhuurbedrijf biedt weer andere jurken tegen een andere prijs, en heeft andere accessoires en huurvoorwaarden. Daarom is het handig om voordat je in zee gaat met de eerste de beste aanbieder, de verhuurbedrijven van trouwjurken met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je bij een betrouwbaar verhuurbedrijf de jurk kunt huren die van jouw trouwdag de dag van je leven zal maken.

Goed om aan te denken bij het huren van een bruidsjurk:

Als je van plan bent om een trouwjurk te gaan huren in plaats van aan te schaffen, dan kan het handig zijn om van te voren rekening te houden met een aantal dingetjes. Als je een trouwjurk koopt, kun je hem namelijk laten aanpassen zodat hij jou perfect past. Bij het huren van een trouwjurk gaat dit niet altijd, en zul je dus extra hard op zoek moeten gaan naar die ene trouwjurk die jou perfect past. Ook is de borg die je moet betalen bij het huren van een bruidsjurk vaak best hoog. Het kan erg handig zijn om bij het vergelijken van de verhuurders van bruidsmode via Huren.nl ook te kijken naar hoe hoog de borg is, en eventueel de boete bij het te laat inleveren. Het zou zonde zijn als je tijdens je bruiloft je alleen bezig zou houden met het voorzichtig omgaan met je jurk. Het kan een goed idee zijn om een mooie trouwjurk te huren voor de huwelijksceremonie, en later op het feest een andere jurk aan te trekken.