Galajurk huren

Voel je als een filmster, huur een galajurk!

Komt het eindexamengala eraan? Ben je lid van een studentenvereniging en heb je binnenkort weer een gala? Heb je een bruiloft of andere gelegenheid zoals een fancy opening of een concert, opera of bal masqué? Dan zit je bij Huren.nl goed. Een galajurk is in principe een jurk tot aan de enkels/de vloer met lange, korte, of zonder mouwen. Jurken die tot over de knie vallen worden soms ook gezien als een galajurk. Bij de dresscode white tie dient de vrouw in een lange galajurk te verschijnen. Als .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

de dresscode black tie vermeldt, dan is een kortere jurk of cocktailjurk ook een optie. Op Huren.nl vind je een overzicht van alle verhuurders van avondjurken en galajurken bij jou in de buurt.

Meer over het huren van een avondjurk

Denk ook aan het huren van eventuele accessoires. Extra’s kunnen zijn: lange handschoenen, omslagdoeken, schoenen, handtasjes, hoeden of haarstukjes en sieraden. Bij de vrijwel alle verhuurbedrijven huur je een galajurk per dag, ook als je deze maar één avond nodig hebt. De meeste verhuurders begrijpen dat je de avond van het evenement de jurk niet komt terugbrengen, dus geldt vaak de daghuurprijs voor 24 uur. Op Huren.nl kun je de verhuurders bekijken per locatie. Dus als je nog helemaal niet weet wat voor een soort, kleur en lengte je avondjurk moet zijn, kun je zelfs nog overwegen om via Huren.nl meerdere verhuurders te vinden, zodat je een pasrondje kunt houden bij jou in de buurt.