Vind jouw beste huurdeal

Galajurk huren

Vergelijk 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Een galajurk huren via Huren.nl

Komt het eindexamengala eraan? Ben je lid van een studentenvereniging en heb je binnenkort weer een gala? Heb je een bruiloft, een fancy opening, een concert, opera of bal masqué? Dan zit je bij Huren.nl goed. Hierboven, op deze pagina, hebben we bedrijven met een galajurk te huur verzameld. Gebruik je locatie of de kaart en zie alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Je kunt de verhuurders vergelijken op prijs, aanbod, beoordelingen en afstand. Klik op een verhuurder en bekijk het aanbod. Een galajurk huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Waar je rekening mee kunt houden bij het huren van een galajurk

De juiste jurk kiezen blijft lastig. Maar wees gerust, voor elke gelegenheid kun je eenvoudig een galajurk huren. Hieronder geven we je graag een overzicht met een aantal belangrijke zaken. De belangrijke zaken kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste feestjurk.

Thema

De galajurk sluit aan bij de white tie dresscode, wat vooral bij formele gelegenheden van toepassing is. De black tie dresscode vraagt zoals gezegd niet om lange jurken, maar om een cocktailjurk. Wil je voorbereid zijn op elk soort dresscode, dan moet je flink wat soorten jurken kopen. Het is dan een stuk voordeliger om de jurken te huren. Vergelijk via Huren.nl makkelijk en snel de verhuurbedrijven waar je een galajurk kunt huren.

Accessoires

Denk ook aan het huren van eventuele accessoires. Wil je ook accessoires bij de jurk huren? Ga dan op zoek naar verhuurders die ook accessoires aanbieden. Extra’s kunnen zijn: lange handschoenen, omslagdoeken, schoenen, handtasjes, hoeden of haarstukjes en sieraden. Wil je in stijl bij een gala of feest arriveren? Dan kun je via Huren.nl verhuurders vergelijken van limousines en speciale auto’s.

Passen

Op Huren.nl kun je per locatie verhuurders bekijken. Dus als je nog helemaal niet weet wat voor een soort, kleur en lengte je avondjurk moet zijn, kun je zelfs nog overwegen om via Huren.nl meerdere verhuurders te contacteren. Veel verhuurders zijn gespecialiseerd in de gelegenheidskleding en kunnen je goed advies geven. Denk hierbij aan wat voor soort jurk jou goed zal staan of wat goed matcht bij de gelegenheid waar je de jurk voor gaat huren. Bij de verhuurders kun je de galajurken passen.

Dit is waarop je de verhuurders kunt vergelijken

Nu je met de bovenstaande tips de juiste galajurk kunt huren, geven we je graag nog een aantal tips omtrent het vergelijken. Met de onderstaande tips hopen we dat je de juiste verhuurder kunt kiezen.

Inclusief of exclusief reiniging

Het verschilt per verhuurder of je de galajurk zelf moet reinigen of niet. Wanneer je de galajurk zelf niet hoeft te reinigen, dan kan het zijn dat de verhuurder hier extra kosten voor rekent. Let op, bij enkele verhuurders is het zelf wassen van de galajurk niet toegestaan. Controleer goed wat de door jou gekozen verhuurder hanteert, zo voorkom je verrassingen en onnodige kosten.

Minimale huurperiode

Bij de vrijwel alle verhuurbedrijven huur je een galajurk per dag, ook als je deze maar één avond nodig hebt. De meeste verhuurders begrijpen dat je de avond van het evenement de jurk niet komt terugbrengen, dus geldt vaak de daghuurprijs voor 24 uur. Wil je de jurk voor een langere tijd huren? Dan kan het zijn dat de verhuurder een lagere dagprijs rekent.

Algemene voorwaarde

Naast zaken zoals de reiniging en huurperiode, raden we je ook aan om even de algemene voorwaarde van de verhuurders te vergelijken. In de algemene voorwaarde vind je namelijk belangrijke punten terug zoals de annuleringsvoorwaarde, de voorwaarde omtrent de borg en de retourneringsvoorwaarde. Bekijk de bedrijven met een galajurk te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past!

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik

Gerelateerde categorieën