Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Galajurk huren

Een mooie galajurk huren? Vergelijk verhuurders dan op basis van de kwaliteit, het model en de eventuele extra's.

Vergelijk 4 verhuurbedrijven

 • Kom in onze winkel of Huur nu direct online
  Den Bosch v.a. 85,-
  v.a. 85,-
 • Vandaag besteld = overmorgen in huis
  Udenhout v.a. 35,-
  v.a. 35,-
 • FEESTKLEDINGSPECIALIST
  Amsterdam v.a. 35,-
  v.a. 35,-
 • Altijd de juiste keus
  Roden

Huuralternatieven

Voel je als een filmster, huur een galajurk!

Komt het eindexamengala eraan? Ben je lid van een studentenvereniging en heb je binnenkort weer een gala? Heb je een bruiloft of andere gelegenheid zoals een fancy opening of een concert, opera of bal masqué? Dan zit je bij Huren.nl goed. Een galajurk is in principe een jurk tot aan de enkels/de vloer met lange, korte, of zonder mouwen. Jurken die tot over de knie vallen worden soms ook gezien als een galajurk. Bij de dresscode white tie dient de vrouw in een lange jurk te verschijnen. Als de dresscode black tie vermeldt, dan is een kortere jurk of cocktailjurk ook een optie. Op Huren.nl vind je een overzicht van alle verhuurders van avondjurken en galajurken bij jou in de buurt.

Meer over het huren van een avondjurk

Denk ook aan het huren van eventuele accessoires. Extra’s kunnen zijn: lange handschoenen, omslagdoeken, schoenen, handtasjes, hoeden of haarstukjes en sieraden. Bij de vrijwel alle verhuurbedrijven huur je een galajurk per dag, ook als je deze maar één avond nodig hebt. De meeste verhuurders begrijpen dat je de avond van het evenement de jurk niet komt terugbrengen, dus geldt vaak de daghuurprijs voor 24 uur. Op Huren.nl kun je de verhuurders bekijken per locatie. Dus als je nog helemaal niet weet wat voor een soort, kleur en lengte je avondjurk moet zijn, kun je zelfs nog overwegen om via Huren.nl meerdere verhuurders te vinden, zodat je een pasrondje kunt houden bij jou in de buurt. Veel verhuurders zijn gespecialiseerd in de gelegenheidskleding en kunnen je goed advies geven. Denk hierbij aan wat voor soort jurk jou goed zal staan of wat goed matcht bij de gelegenheid waar je de jurk voor gaat huren.

Waarom een galajurk huren?

Een galajurk huren is een stuk voordeliger dan een galajurk kopen en is daardoor een goede keuze wanneer je de galajurk niet vaak nodig hebt. Bovendien kun je als je niet koopt maar huurt elke keer dat je de jurk nodig hebt voor een andere soort kiezen. Zo is het net alsof je bij elke gelegenheid een nieuwe jurk hebt! Daarnaast sluit de galajurk aan bij de white tie dresscode, wat vooral bij formele gelegenheden van toepassing is. De black tie dresscode vragen zoals gezegd niet om lange jurken maar om een cocktailjurk. Wil je voorbereid zijn op elk soort dresscode, dan moet je flink wat soorten jurken kopen. Het is dan een stuk voordeliger om de jurken te huren. Vergelijk via Huren.nl makkelijk en snel de verhuurbedrijven waar je een galajurk kunt huren. De manier van huren verschilt, vaak kun je galajurken online uitkiezen en/of reserveren, maar er zijn ook aanbieders waar je moet bellen om te reserveren. Vergelijk de aanbieders en bekijk wat voor jou het prettigste is. Wat je ook kiest, een galajurk huren begint bij Huren.nl

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Gerelateerde categorieën