Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Scooter huren in Almere

De prijs varieert van € 29,- tot € 55,- per dag en hangt af van de uitvoering, het model en de geleverde extra's.

Vergelijk 11 verhuurbedrijven

25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • 22 km Amsterdam v.a. 33,-
  v.a. 33,-
 • 24 km Amsterdam v.a. 38,-
  v.a. 38,-
 • 24 km Ermelo v.a. 38,-
  v.a. 38,-
 • 24 km Putten v.a. 50,-
  v.a. 50,-
 • 22 km Lelystad v.a. 55,-
  v.a. 55,-
 • 22 km Amsterdam v.a. 40,-
  v.a. 40,-
 • 18 km Loosdrecht v.a. 50,-
  v.a. 50,-
 • 24 km Amersfoort v.a. 50,-
  v.a. 50,-
 • 23 km Amsterdam v.a. 29,-
  v.a. 29,-
 • 21 km Landsmeer
 • - Almere
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Scooter verhuur in Almere en omstreken

Het rijden van een eigen scooter is tegenwoordig best een prijzige aangelegenheid. Daarom is het geen gek idee om een tijdje een scooter te huren. Op Huren.nl vind je verschillende verhuurders van scooters in de buurt van Almere, Lelystad, Zeewolde, Muiderberg of Naarden en kun je deze online vergelijken. Via de verhuurders huur je voor één dag of een aantal dagen een scooter die bij sommige verhuurders gelijk met een volle tank wordt afgeleverd. Handig, want dan is het niet nodig om te gaan tanken voordat je een eerste ritje maakt. Wel betaal je de verhuurder meestal een borg en een klein bedrag voor de verzekering, mocht je schade maken. Maar daar krijg je dan ook een hele hoop plezier voor terug. Rijdend door de straten van Almere en Almere Haven zie je de stad voor het eerst eens vanuit een ander perspectief en kun je overal gaan en staan waar je wilt. Nog nooit in de buurt van de Oostvaardersplassen, het Vroege Vogelbos of de Lepelaarplassen geweest? Dan is het een mooi moment om daar met de scooter eens langs te toeren. Of verken de winkels en straten van Almere Stad. Natuur of liever de stad, een scooter gehuurd via Huren.nl brengt je waar je naartoe wilt.

Kenmerken en varianten

 • Maximale snelheid
  25 of 45 km/u
 • Aandrijving
  elektrisch of benzine
 • Rijbewijs
  AM of B

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Hoe kan ik een scooter huren?

  Een reservering plaatsen is vaak vrij eenvoudig. Bij het merendeel van de verhuurders kun je een scooter online reserveren. Hierbij dien je de reservering vaak aan te vragen via een formulier. Bij het formulier geef je aan wanneer je de scooter wil huren, hoe laat je de scooter wilt ophalen en laat je jouw persoonlijke gegevens achter. De verhuurder neemt vervolgens contact met je op over de reservering. De verhuurder laat in het telefoongesprek weten of de scooter beschikbaar is op de door jou gekozen datum. We willen je adviseren om de scooter zo ver mogelijk van te voren te reserveren. Scooterverhuur is namelijk zeer populair in de lente- en zomer maanden. Hoe je voor de reservering dient te betalen verschilt sterk per verhuurder. Zo zijn er verhuurders waarbij je de reservering direct via iDeal kunt betalen. Bij andere verhuurders betaal je de reservering pas bij het ophalen van de scooter. Vergelijk alle verhuurders en vind de scooter en de verhuurder die het beste bij je past!

 • Wat is de minimale leeftijd bij scooterverhuur?

  Om een scooter te mogen rijden/huren moet je bij vrijwel alle verhuurders minimaal 16 jaar zijn en bezitten over een scooterrijbewijs of het rijbewijs B. Natuurlijk kan dit afwijken, controleer daarom altijd goed de minimale leeftijd voordat je de door jou gekozen scooter gaat huren.

 • Dien ik borg te betalen bij het huren van een scooter?

  Bij vrijwel alle verhuurder dient er een borg te worden betaald. De hoogte van de borg hangt af van het verhuurbedrijf en het type scooter en varieert tussen de €50 en €300. De borg wordt bepaald door de waarde van de scooter, zo is de de borg bij Vespa verhuur vaak stukken hoger dan bij andere scooters. Natuurlijk krijg je dit bedrag na afloop van de huurperiode terug, mits je de scooter in goede staat inlevert. Enkele verhuurders vragen om de scooter weer met een volle tank in te leveren. Doe je dit niet? Dan kan het zijn dat de verhuurder een bedrag van de borg inhoud.

 • Kan ik ook een elektrische scooter huren?

  Wil je geruisloos en milieuvriendelijk scooter rijden? Huur dan via Huren.nl een <a href="https://www.huren.nl/p11028/elektrische-scooter">e-scooter</a>. Via Huren.nl vind je een ruim aanbod aan elektrische scooter verhuurders. Vergelijk alle scooter verhuurders en vind de scooter en de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoefte.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van een scooter?

  Op tijd annuleren is in de meeste gevallen kosteloos. De reservering dien je vaak minimaal 24 uur voor vertrek te annuleren. Dit hangt echter wel af van de verhuurder waar je de scooter wilt huren en op welk moment je wil annuleren. We willen je adviseren om goed de annuleringsvoorwaarden van de verhuurder door te nemen voordat je een scooter gaat huren. Zo voorkom je eventuele verrassingen en onnodige kosten. Bekijk alle bedrijven met een scooter te huur en vind de beste deal!

 • Kan ik een scooter huren inclusief route?

  Dit is bij enkele verhuurders mogelijk. Sommige verhuurbedrijven van scooters bieden extra services zoals routes die je mee kunt krijgen. Vaak zijn er verschillende routes met verschillende lengtes. Hoe je de route mee krijgt verschilt per verhuurder. Zo zijn er verhuurders die de route meegeven op een kaart en er zijn verhuurders die een gps systeem monteren op de scooter. Wil je een scooter tour huren? Bekijk dan de mogelijkheden bij de verhuurders.

 • Kan ik een scooter huren zonder te reserveren?

  Bij de meeste verhuurders is dit mogelijk. Houdt er wel rekening mee dat er een kans is dat de scooter verhuurder de scooter niet beschikbaar heeft. Scooterverhuur is ontzettend populair in de zomermaanden, dus wil je een scooter huren in de zomer? Probeer de scooter dan zo ver mogelijk van te voren te reserveren. Wanneer je de scooter voor vandaag wil huren, dan willen we je adviseren om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. Zo vergroot je de kans op succes.

 • Ben ik verzekerd als ik een scooter huur?

  Vrijwel alle scooters zijn WA-verzekerd. Dit betekent dat je verzekerd bent voor schade die je bij derde veroorzaakt. Bij schade bij derde betaal je wel het eigen risico. Dit eigen risico varieert tussen de €300 en €600 en is afhankelijk van de verhuurder en het type scooter.

Ophalen

 • Waar moet ik op letten bij het ophalen van de scooter?

  Voordat je een scooter gaat ophalen moet je met een aantal zaken rekening houden. Zo moet je niet vergeten om een geldig rijbewijs mee te nemen en er voor te zorgen dat je de borg kunt betalen voordat je de scooter op gaat halen. De borg varieert tussen de €50 en €300. Of je de borg contant of per pin dient te betalen hangt af van de verhuurder, controleer dit voordat je van huis vertrekt. Voordat je met de scooter wegrijdt willen we je adviseren om een rondje om de scooter heen te lopen. Maak foto's van de eventuele schade plekken en laat de schade erkennen door de verhuurder. Zo voorkom je eventuele onenigheid omtrent nieuwe of oude schade.

 • Kunnen de scooters op locatie gebracht en gehaald worden?

  Er zijn enkele verhuurders die de scooters op locatie brengen en halen. Deze verhuurders leveren de scooters alleen wanneer je meer dan een bepaald aantal scooters huurt. Voor het halen en leveren rekenen de meeste verhuurders bezorgkosten. Deze kosten worden vaak berekend op afstand. Neem telefonisch contact op met de door jou gekozen verhuurder en bespreek de mogelijkheden.

Gebruik

 • Kunnen er twee personen op één scooter?

  Vaak is het geen probleem om met twee mensen op één scooter te zitten. Het kan echter wel zijn dat het verhuurbedrijf een kleine toeslag vraagt voor een extra persoon achterop.

 • Mogen kinderen mee achterop de scooter?

  Bij de meeste verhuurders mogen kinderen vanaf 3 à 4 jaar in een kinderzitje achterop meerijden. Of je extra moet betalen voor het kinderzitje hangt af van het verhuurbedrijf. Om er achter te komen welke regels de door jou gekozen verhuurder hanteert willen we je adviseren om een kijkje te nemen op de website van de verhuurder. Staat de informatie niet vermeld op de website? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.

 • Wat moet ik doen bij schade, pech of diefstal?

  Neem bij schade, pech of diefstal direct contact op met de verhuurder. Wanneer je schade of pech hebt, dan adviseren we je om altijd foto's te maken van de schade en de situatie. Zo kun je op een later moment terugvallen op de schade en de situatie. Wanneer er sprake is van een ongeluk waar andere bij betrokken zijn, dan dien je het meegegeven schadeformulier in te vullen. Bel bij diefstal de politie en doe aangifte.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Alternatieve links