Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Tuk Tuk huren

Het aantal zitplaatsen in een TukTuk verschilt per verhuurbedrijf. Check ook of je de Tuk Tuk huurt inclusief chauffeur.

Vergelijk 3 verhuurbedrijven

 • Uw event, onze zorg! | Uw party, onze passie!
  Heeze v.a. 103,-
  v.a. 103,-
 • Verhuur van event materiaal!
  Landelijke levering v.a. 150,-
  v.a. 150,-
 • Tuktuk met chauffeur huren?
  Amersfoort v.a. 250,-
  v.a. 250,-
 

De TukTuk: Grappig wagentje of reclamemiddel?

In Azië zie je ze overal. Deze leuke, kleine wagentjes zijn een handig en snel vervoersmiddel. Ideaal als je tijdens je vakantie de omgeving wilt ontdekken. Verhuurbedrijven in Nederland bieden tuktuks tegenwoordig steeds vaker aan. Je kunt er heerlijk mee door de stad of de natuur tuffen, maar je kunt ze ook inzetten voor vrijgezellenfeesten, bruiloften, teamuitjes, shuttle services en zelfs als promotiemateriaal. Verhuurbedrijven bieden verschillende tuktuks aan tegen verschillende huurprijzen. Vergelijk de verhuurders dus goed alvorens een keuze te maken. Let op! Voor het rijden in een tuktuk heb je een rijbewijs nodig, aangezien de auto voorzien is van een autokenteken en je er dus mee op de weg mag rijden. Zorg ook dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs.

Welke TukTuks zijn er te huur?

Doordat tuktuks overdekt zijn, zit je bij een regenbuitje lekker droog. Bij sommige verhuurbedrijven is het mogelijk om de tuktuk zelf te besturen, terwijl je bij andere verhuurders een chauffeur meekrijgt. Wist je dat sommige tuktuks op elektriciteit werken? Dit scheelt weer in de benzinekosten en is bovendien milieuvriendelijker. Wel moeten ze dan natuurlijk opgeladen worden. De tuktuks komen in verschillende modellen en kleuren. Het aantal zitplaatsen verschilt dan ook per verhuurbedrijf. Zo bieden sommige tuktuks zitplaatsen aan 3 personen en andere aan 6. Doordat tuktuks beschikken over een kofferruimte, kun je ook je bagage kwijt in de wagen. Ben je op zoek naar een tuktuk voor zakelijke doeleinden? Ga dan voor een verhuurder van reclame-tuktuks. Deze tuktuks zijn voorzien van een 360 graden rotatiemechanisme met verlichting, waardoor een poster met jouw reclame om zijn as draait en voor iedereen goed zichtbaar is. Zelfs ‘s avonds. Een tuktuk huur je vaak per uur, maar wordt soms ook per dag verhuurd. Kijk voor meer verrassend vervoer tussen de overige pleziervoertuigen.

Kenmerken en varianten

 • Aandrijving
  elektrisch of benzine
 • Zelf rijden
  informeer bij de verhuurder naar de mogelijkheden
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!