Laminaatsnijder huren

5 aanbieders gevonden. Prijzen van een laminaatsnijder zijn afhankelijk van de snijbreedte- en dikte en variëren van € 10,- tot € 43,- per dag.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Max. breedte variërend tot 33 cm
Max. snijdikte variërend tot 16 mm

Laminaatsnijder huren


4,0

Van de Laminaatsnijder die ik huurde was het mes krom en bot. Daarnaast vind ik het vreemd dat je wel contant kan betalen maar de borg niet contant terug krijgt, nu 2 weken na dato nog niks ontvangen.

Gehuurd:

Laminaatsnijder

op 02-04-2024

19-04-2024
Laminaat perfect op maat: huur een laminaatsnijder

Werk je voor een bedrijf dat vloeren legt en heb je een (extra) laminaatsnijder nodig? Dan kun je die huren via Huren.nl. Ook als je als particulier op zoek bent naar een verhuurbedrijf waar je een laminaatsnijder kunt huren zit je hier goed. Een laminaatsnijder gebruik je voor het passend maken van planken laminaat. Het voordeel van een laminaatsnijder ten opzichte van bijvoorbeeld een (decoupeer)zaag is dat je in één keer het laminaat snijdt in plaats van zaagt, wat ervoor zorgt dat het passend maken van het laminaat veel sneller gaat dan normaal. Via Huren.nl vind je snel en gemakkelijk alle verhuurbedrijven van laminaatsnijders.

Het grote voordeel van het huren van een laminaatsnijder uitgelegd

Een laminaatsnijder is een apparaat dat (het zit al in de naam) snijdt, en dus niet zaagt. Dat houdt in dat de toplaag van het laminaat niet beschadigd wordt. Op deze manier kun je dus stofvrij en splintervrij laminaat en ander houtmateriaal zoals MDF snijden. Sommige laminaatsnijders kunnen onder verstek snijden. Let op: sommige verhuurders noemen de laminaatsnijder ook wel de laminaatknipper; hierbij gaat het dus om hetzelfde product. Let op de maximum breedte ( variërend tot 33 centimeter) en de max. snijdikte (variërend tot 16 mm). Huur slim, vergelijk de verhuurders van laminaatsnijders via Huren.nl.