Schaafmachine huren

6 aanbieders gevonden. De maximale schaafdiepte en de sponningsdiepte verschilt, waardoor prijzen variëren van € 10,- tot € 18,-.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Max. schaafdiepte variërend tot 4 mm
Breedte variërend van 75 tot 92 mm
Spoinningsdiepte variërend van 12 tot 25 mm
Nauwkeurig houtbewerken, huur een schaafmachine

Als je hout gaat bewerken, is het huren van een schaafmachine zeer handig. Schaafmachines worden het meest gehuurd om verweerde lagen van hout te verwijderen, of om ruw hout glad te maken. Afhankelijk van het soort hout en de grootte van het hout dat geschaafd moet worden, kun je kiezen welke schaafmachine je gaat huren. Houd er rekening mee dat je bij veel verhuurbedrijven slijtagekosten moet betalen. Deze worden meestal achteraf berekend. Let op: verflagen verwijderen zorgt voor meer slijtage dan ruw hout schaven. Een schaafmachine is een elektrisch apparaat, zorg dus dat er een stroompunt aanwezig is op de werkplaats. Minder dikke laag van het hout afhalen? Huur dan een schuurmachine.

Handige informatie over schaafmachines

Er zijn kleine en grote schaafmachines te huur. Kleine schaafmachines zijn bij sommige verhuurbedrijven iets goedkoper om te huren, en zijn geschikt voor kleine oppervlakten en secuur werk. Grotere schaafmachines kunnen in snellere tijd grotere oppervlakten schaven. Let ook op de maximum schaafdiepte, die varieert maar is maximaal 4 mm. De precieze diepte kun je vaak handmatig instellen. De sponningsdiepte verschilt tussen 12 en 25 mm. De breedte van de schaaf zit tussen de 75 en 95 centimeter. Huur een schaafmachine voor een paar uur, een dagdeel, hele dag, weekend, week of gewoon nog even wat langer, heel eenvoudig bij een van de verhuurbedrijven. Vind de verhuurder via Huren.nl en huur makkelijk en snel een schaafmachine via Huren.nl!