Verhuisdozen huren

4 aanbieders gevonden. De prijs van verhuidozen verschilt van € 1,- tot € 2,-. Vergelijk de aanbieders daarom goed!

Top 4 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 32 tot 60 cm
Breedte variërend van 29 tot 48 cm
Hoogte variërend van 33 tot 40 cm
Inhoud variërend van 50 tot 65 l
Draagkracht variërend van 20 tot 50 kg
Verhuizen begint bij het inpakken van de verhuisdozen

Ga je binnenkort verhuizen, dan zal je wel weten dat hier veel bij komt kijken. Vooral het transporteren van spullen tijdens een verhuizing kost veel tijd en moeite. Om dit proces efficiënt uit te voeren is het goed om optimaal gebruik te maken verhuisdozen. Het huren van verhuisdozen kan erg voordeliger zijn. Je hebt de dozen immers maar een enkele keer nodig. Wanneer de dozen weer uitgepakt zijn, hoef je niet te bedenken waar je met al die lege dozen naartoe moet. Je kunt ze eenvoudig terugbrengen.

Welke verhuisdozen moet je huren?

De meeste ‘klassieke’ verhuisdozen verschillen niet veel van elkaar, toch zijn er verschillende varianten te huur. Het verschil zit hem in de inhoud en de capaciteit van de verhuisdozen. Het draagvermogen van de meeste verhuisdozen ligt tussen de veertig of vijftig kilo. Niet alleen op de verschillende maatvoeringen verschillen verhuisdozen van elkaar. Zo zijn er ook verhuisdozen te huur met of zonder dubbellaags bodem, verstevigde handgrepen of autolock optie. Deze laatste soort zijn handige verhuisdozen die in een handomdraai te vouwen zijn tot stevige dozen waarbij plakband niet nodig is. Wel is het belangrijk om deze autolock-dozen niet te zwaar te beladen. Deze hebben namelijk een draagcapaciteit van 20 kg. Wanneer je veel (hang)kleding wilt transporteren is het bij sommige verhuurbedrijven mogelijk om garderobeboxen te huren. Dit zijn speciale verhuisdozen ontworpen voor kleding. Het is goed om van te voren te bedenken hoeveel spullen je in de verhuisdozen wilt doen, zodat je goed kan inschatten hoeveel dozen je moet huren.

Tips voor het huren van een verhuisdoos

Bij veel verhuisartikelen kun je kiezen om deze per dag of per week te huren. Bij verhuisdozen is het vaak zo dat je deze per week of zelfs per maand huurt. Zo heb je genoeg tijd om alles voor de verhuizing in te pakken en in je nieuwe woning weer op z’n plaats te zetten.

Wanneer je op zoek bent naar extra stevige verhuisdozen kan je er ook voor kiezen om verhuiskratten te huren. Dat zijn plastic dozen met afsluitbare deksel. Deze kisten zijn wat groter dan de gemiddelde standaard verhuisdoos. Vergeet natuurlijk niet de handige extra’s zoals een meubelhondje of steekwagen te huren als je gaat verhuizen. Deze hulpmiddelen worden vaak door hetzelfde verhuurbedrijf aangeboden.