Vind jouw beste huurdeal

Steekwagen huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Verhuisshop Schagen logo

Verhuizen duur? Huur goedkoop onze verhuisspullen

Schagen
v.a. 3,-

Holland Materieel Service Aalsmeer logo

Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen

Aalsmeer
v.a. 6,-

K-Rentool logo

Al te huur vanaf 4 uur, voordelig tarief!

Den Haag
v.a. 11,-

GECO verhuur I verkoop I service logo

Voor gemak én service

Meerdere vestigingen
v.a. 9,-

Xtra Materieel bv logo

Uw betrouwbare verhuurpartner

Rotterdam
v.a. 8,-

Gromax Verhuur logo

Verhuur van machines en gereedschap.

Meerdere vestigingen
v.a. 6,-

PeGee Verhuur logo

Minihijskraanverhuur en smartliftverhuur

Tienhoven aan de Lek

FavoRent logo

GECERTIFICEERD, KWALITEIT, SCHOON, SERVICE!

Meerdere vestigingen
v.a. 9,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Veel dozen verplaatsen? Huur een steekwagen

Een steekwagen is een ideaal hulpmiddel wanneer je voorwerpen wilt transporteren zonder veel te hoeven slepen of tillen. Wanneer je de steekwagen een enkele keer nodig hebt, is het huren een perfecte oplossing. Steekwagens worden dan ook veel gehuurd tijdens verhuizingen om tijd en moeite te besparen. Op deze pagina staan de verhuurbedrijven van verschillende soorten steekwagen verzameld. Zo zie je snel wat het aanbod in de buurt is, zodat je snel en eenvoudig een steekwagen kunt huren.

Niet vergeten als je een steekwagen huurt

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je een steekwagen huurt. Elke steekwagen heeft bijvoorbeeld een maximumgewicht dat het kan dragen (variërend van 80 tot 250 kg). Het maximaal draagvermogen staat vaak op de website van het verhuurbedrijf aangegeven. Het gewicht van de steekwagen zelf varieert van 8 tot 15 kg.

Als je zwaardere verhuisdozen wilt transporteren, is het handig om deze zware lading te combineren met een aantal lichtere dozen bovenop. Op deze manier loop je minder snel het risico dat de lading te zwaar wordt voor de steekwagen. Daarnaast is het goed om te bedenken dat je de verhuisdozen goed moet tegenhouden als je de steekwagen stilzet; deze kunnen anders naar voren kantelen. Wanneer dozen over een lange afstand wilt verplaatsen zet deze dan vast met touw of een spanband.

Trappen op? Huur een speciale trapsteekwagen

Bij een steekwagen denk je waarschijnlijk dat je die verhuisdozen toch een stukje zal moeten tillen om een trapje op te komen. Met een normale steekwagen is dit vaak het geval, een alternatief voor de ‘gewone’ steekwagen is een steekwagen met zes wielen. Deze trapsteekwagen heeft drie wielen aan beide kanten, die meedraaien als je de trap op loopt. Zo kan je makkelijk met de wagen de trap op, of over drempels en stoepranden heen. Vaak zijn deze trapsteekwagen iets duurder dan de normale steekwagen om te huren, maar onmisbaar wanneer je met veel zware voorwerpen trappen op moet.

Kenmerken en varianten

  • Maximaal draagvermogen variërend van 80 tot 250 kg
  • Gewicht variërend van 8 tot 15 kg
  • Scheplengte variërend van 19,5 tot 25 cm