Steekwagen huren

6 aanbieders gevonden. De huurprijzen variëren van € 5,- tot € 11,- en zijn afhankelijk van de afmetingen en het draagvermogen.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Maximaal draagvermogen variërend van 80 tot 250 kg
Gewicht variërend van 8 tot 15 kg
Scheplengte variërend van 19,5 tot 25 cm
Veel dozen verplaatsen? Huur een steekwagen

Een steekwagen is een ideaal hulpmiddel wanneer je voorwerpen wilt transporteren zonder veel te hoeven slepen of tillen. Wanneer je de steekwagen een enkele keer nodig hebt, is het huren een perfecte oplossing. Steekwagens worden dan ook veel gehuurd tijdens verhuizingen om tijd en moeite te besparen. Op deze pagina staan de verhuurbedrijven van verschillende soorten steekwagen verzameld. Zo zie je snel wat het aanbod in de buurt is, zodat je snel en eenvoudig een steekwagen kunt huren.

Niet vergeten als je een steekwagen huurt

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je een steekwagen huurt. Elke steekwagen heeft bijvoorbeeld een maximumgewicht dat het kan dragen (variërend van 80 tot 250 kg). Het maximaal draagvermogen staat vaak op de website van het verhuurbedrijf aangegeven. Het gewicht van de steekwagen zelf varieert van 8 tot 15 kg.

Als je zwaardere verhuisdozen wilt transporteren, is het handig om deze zware lading te combineren met een aantal lichtere dozen bovenop. Op deze manier loop je minder snel het risico dat de lading te zwaar wordt voor de steekwagen. Daarnaast is het goed om te bedenken dat je de verhuisdozen goed moet tegenhouden als je de steekwagen stilzet; deze kunnen anders naar voren kantelen. Wanneer dozen over een lange afstand wilt verplaatsen zet deze dan vast met touw of een spanband.

Trappen op? Huur een speciale trapsteekwagen

Bij een steekwagen denk je waarschijnlijk dat je die verhuisdozen toch een stukje zal moeten tillen om een trapje op te komen. Met een normale steekwagen is dit vaak het geval, een alternatief voor de ‘gewone’ steekwagen is een steekwagen met zes wielen. Deze trapsteekwagen heeft drie wielen aan beide kanten, die meedraaien als je de trap op loopt. Zo kan je makkelijk met de wagen de trap op, of over drempels en stoepranden heen. Vaak zijn deze trapsteekwagen iets duurder dan de normale steekwagen om te huren, maar onmisbaar wanneer je met veel zware voorwerpen trappen op moet.