Riksja huren

7 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 37,- tot € 125,- en hangt af van het model, uitvoering en capaciteit.

Top 7 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Zoek je een origineel vervoersmiddel? Huur een fietstaxi!

In Azië worden ze veelvuldig gebruikt, de riksja’s. Een riksja, ook bekend als Betjack of Becak, is eigenlijk een soort koetsje dat door iemand op een fiets wordt voortgetrokken of vooruit wordt geduwd. Deze leuke riksja’s zie je in het westen steeds vaker voorbij komen als origineel vervoersmiddel om bijvoorbeeld een ritje mee door de stad te maken. Doordat de riksja vaak overdekt is, zit je bij een regenbuitje lekker droog. Ben jij nog op zoek naar een leuk vervoersmiddel voor een bruiloft, een gala of een dagje uit? Huur dan een riksja. Je kunt deze bij sommige verhuurbedrijven huren inclusief chauffeur, maar je kunt er ook voor kiezen om de riksja zelf te besturen.

Kenmerken van een riksja

Riksja’s komen in verschillende maten en bieden dus ook een verschillend aantal zitplaatsen. Het aantal zitplaatsen varieert van 1 tot 3 volwassen, waarbij 1 volwassene als 2 kinderen gerekend kan worden. Een riksja huur je soms voor een uur, maar soms ook voor een dag. Hou bij het huren van een riksja rekening met een eventuele borg. Weet je niet zeker of een riksja iets voor jullie is? Kijk dan eens tussen de pleziervoertuigen. Misschien vind je een tuktuk nog wel veel leuker!