Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Galafeest

Een gala organiseren of als gast in stijl arriveren

Ben jij bezig met het organiseren van een galafeest en kun je wel een paar handige tips gebruiken? Of ga je naar een gala en zoek je nog een galajurk, smoking of rokkostuum? Dan ben je hier aan het juiste adres. Naast tips over de organisatie van een gala en gepaste galakleding vind je hier bovendien handige tips over stijlvol vervoer. Enjoy!

Een spetterend gala organiseer je gewoon zelf!

Zit je in de organisatie van een chique gala en wil je weten wat daar allemaal bij komt kijken? Dan zit je hier goed. Voor een galafeest heb je als eerste natuurlijk een datum en een locatie nodig. Als deze zijn vastgesteld, kun je gaan denken over een podium, een dansvloer, podiumverlichting en DJ-apparatuur. Vergeet niet om een geluidsinstallatie te regelen, want anders wordt het maar een stil feestje. Ook de drank kan natuurlijk niet achterwege blijven, dus zorg dat er voldoende biertaps en barren op jouw locatie aanwezig zijn. Nu de basisvoorzieningen geregeld zijn, kun je gaan nadenken over de opmaak en eventuele extra’s, zoals een rode loper, statafels en een fotobooth om de avond te vereeuwigen. Het leuke aan een fotozuil is dat je gasten zelf originele en lachwekkende foto’s kunnen maken, zonder dat iemand de hele avond met een camera hoeft rond te lopen. Wil je jouw gasten in stijl vervoeren? Zet dan één of meerdere VIP coach bussen in. Tijdens de rit in deze bussen worden je gasten voorzien van muziek, hapjes en drankjes. Kortom, een busreis om nooit te vergeten!

Arriveer in stijl met gepaste galakleding en chique vervoer

Ben je van plan om naar een gala te gaan, maar heb je nog geen outfit? Weet dan dat je gelegenheidskleding gemakkelijk kunt huren. Nette galakleding draag je immers niet iedere dag, waardoor huren een stuk voordeliger is dan aanschaffen. De kleding is chique, schoon en van goede kwaliteit. Wil je naast gepaste kleding ook voor gepast vervoer zorgen? Huur dan een limousine en laat je vervoeren als een echte filmster! Have fun!

Tip: Mannen, vergeet niet om een doosje sigaren in te slaan

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Welke limousines kan ik huren?

  Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten op jouw zoekopdracht hebben we verhuurders voor de volgende soorten limousines: de Chrysler limousine, Excalibur Limousine, Lincoln limousine, Hummer limousine, roze limousine en de Princess vanden Plas limousine. Om te zien welke limo je bij jou in de buurt kunt huren adviseren we je om een kijkje te nemen op de website van de verhuurders.

 • Hoe kan ik een limousine huren?

  Een limo huren is vrij eenvoudig. Een limousine huren doe je vaak via een offerteaanvraag op de website van de verhuurder. Bij enkele verhuurders kun je de limousine ook direct online reserveren. Bij de aanvraag noteer je alle persoonsgegevens, je wensen en de datum waarop je de limousine wilt huren. De verhuurder neemt vervolgens telefonisch contact met je op om de reservering te voltooien. Bij enkele verhuurder kun je de limousine alleen telefonisch reserveren. Vergelijk de verhuurders en de limousines, vind de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoefte en doorloop de stappen op de website.

 • Wat is de minimale huurperiode?

  De minimale huurperiode van een limo is afhankelijk van de verhuurder, dit kan variëren van een uur tot één dagdeel. Kijk voor de minimale huurperiode op de website van de verhuurder. Staat de minimale huurperiode niet vermeld op de website? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder. Bekijk alle verhuurders met een limousine te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

 • Hoe kies ik de juiste verhuurder?

  Het kiezen van de juiste limousine verhuurder is sterk afhankelijk van jouw wensen, dit hangt vaak weer sterk af van waarvoor je de limo wil huren. Het kan voor een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld leuk zijn om een roze limousine te huren, het aantal verhuurders hiervan is vaak wat beperkter. Indien je een limousine wil huren voor een feest kan een minibar en geluidsinstallatie belangrijk zijn. Bekijk of de verhuurder extra kosten rekent voor de drankjes. Er zijn veel verhuurders die ook andere services aanbieden. Denk hierbij aan rondritten, bruiloft ritten, bodyguard service en of foto service voor bijvoorbeeld een bruiloft.

 • Heb ik de mogelijkheid om mijn reservering kosteloos te annuleren?

  Bij veel limousine verhuur is het mogelijk om je reservering kosteloos te annuleren, mits je dit op tijd doet. Hoe ver van tevoren je de reservering dient te annuleren verschilt per verhuurder. De regels omtrent het annuleren staan vermeld in de algemene voorwaarden van de verhuurder, check deze voorwaarden voordat je een limo gaat huren! Zo voorkom je eventuele verrassingen. Een limousine huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl.

 • Wanneer start de huurperiode?

  In de meeste gevallen start de huurperiode zodra de chauffeur bij de verhuurder verstrekt tot hij weer bij de verhuurder arriveert. Hou er dus rekening mee dat je ook betaald voor de reisuren waarbij je zelf geen gebruik maakt van de limousine. Het kan dus voordeliger zijn om een limousine bij jou in de buurt te huren.

 • Hoe en wanneer moet ik betalen voor de reservering?

  Wanneer je een limousine wilt huren moet je vaak een offerte aanvragen. Je kunt vervolgens akkoord gaan met de offerte. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, dan betaal je vaak de reservering via een bankoverschrijving. In enkele gevallen kun je de reservering direct met iDeal betalen. Er zijn ook bedrijven waarbij je op factuurbasis kunt betalen. Bekijk de betaalmogelijkheden op de website van de door jou gekozen verhuurder. Kun je niks vinden over de betaalmogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.

 • Is het mogelijk de boeking ter plekke te verlengen?

  Of dit mogelijk is ligt vaak af van eventuele vervolg ritten. In overleg met de chauffeur en of kantoor is het mogelijk wanneer de chauffeur geen vervolg ritten heeft. Hoe de extra uren betaald moeten worden verschilt per verhuurder. Bij de ene verhuurder dien je gelijk te betalen en bij de andere verhuurder krijg je na afloop nog een factuur.

Levering

 • Is de limousine voorzien van een chauffeur?

  Afhankelijk van de verhuurder zit er in de meeste gevallen een bestuurder bij de huur van een limo, de kosten van de bestuurder zijn in de meeste gevallen ook in de prijs opgenomen. De chauffeurs worden meestal geëvalueerd op professioneel gedrag, zodat je volledig je gang kan gaan.

 • Wordt de drank in de limousine meegeleverd?

  In de meeste limousine arrangementen zitten er vaak wat drankjes, variërend van champagne tot fris inbegrepen. Het is daarnaast vaak mogelijk om de minibar te laten vullen met dranken naar keus, echter wordt hier vaak wel een meerprijs voor gerekend dus overleg dit met de verhuurder. Om de arrangementen te bespreken willen we je adviseren om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder.