Galafeest

Een gala organiseren of als gast in stijl arriveren

Ben jij bezig met het organiseren van een galafeest en kun je wel een paar handige tips gebruiken? Of ga je naar een gala en zoek je nog een galajurk, smoking of rokkostuum? Dan ben je hier aan het juiste adres. Naast tips over de organisatie van een gala en gepaste galakleding vind je hier bovendien handige tips over stijlvol vervoer. Enjoy!

Een spetterend gala organiseer je gewoon zelf!

Zit je in de organisatie van een chique gala en wil je weten wat daar allemaal bij komt kijken? Dan zit je hier goed. Voor een galafeest heb je als eerste natuurlijk een datum en een locatie nodig. Als deze zijn vastgesteld, kun je gaan denken over een podium, een dansvloer, podiumverlichting en DJ-apparatuur. Vergeet niet om een geluidsinstallatie te regelen, want anders wordt het maar een stil feestje. Ook de drank kan natuurlijk niet achterwege blijven, dus zorg dat er voldoende biertaps en barren op jouw locatie aanwezig zijn. Nu de basisvoorzieningen geregeld zijn, kun je gaan nadenken over de opmaak en eventuele extra’s, zoals een rode loper, statafels en een fotobooth om de avond te vereeuwigen. Het leuke aan een fotozuil is dat je gasten zelf originele en lachwekkende foto’s kunnen maken, zonder dat iemand de hele avond met een camera hoeft rond te lopen. Wil je jouw gasten in stijl vervoeren? Zet dan één of meerdere VIP coach bussen in. Tijdens de rit in deze bussen worden je gasten voorzien van muziek, hapjes en drankjes. Kortom, een busreis om nooit te vergeten!

Arriveer in stijl met gepaste galakleding en chique vervoer

Ben je van plan om naar een gala te gaan, maar heb je nog geen outfit? Weet dan dat je gelegenheidskleding gemakkelijk kunt huren. Nette galakleding draag je immers niet iedere dag, waardoor huren een stuk voordeliger is dan aanschaffen. De kleding is chique, schoon en van goede kwaliteit. Wil je naast gepaste kleding ook voor gepast vervoer zorgen? Huur dan een limousine en laat je vervoeren als een echte filmster! Have fun!

Tip: Mannen, vergeet niet om een doosje sigaren in te slaan