Recente huuraanvragen in Maastricht

Middenklasse automaat in Maastricht

voor 1 dag en 21 uur bij Adrem Limburg

Afgelopen zaterdag om 01:33

Middenklasse automaat in Maastricht

voor 1 dag en 21 uur bij Adrem Limburg

Afgelopen zaterdag om 01:26

Middenklasse automaat in Maastricht

voor 1 dag en 22 uur bij Adrem Limburg

Afgelopen zaterdag om 01:25

Kleine auto in Maastricht

voor 2 dagen en 21 uur bij Adrem Limburg

Afgelopen woensdag om 11:29

Kleine auto in Maastricht

voor 8 uur bij Adrem Limburg

03-07-2024

Kleine auto in Maastricht

voor 2 dagen bij Adrem Limburg

02-07-2024

Compacte auto in Maastricht

voor 20 uur bij Adrem Limburg

01-07-2024

Kleine auto in Maastricht

voor 3 uur bij Adrem Limburg

22-06-2024

Compacte automaat in Maastricht

voor 1 dag bij Adrem Limburg

19-06-2024

Compacte automaat in Maastricht

voor 3 dagen en 3 uur bij Adrem Limburg

18-06-2024

Compacte automaat in Maastricht

voor 1 dag en 16 uur bij Adrem Limburg

08-06-2024

Kleine auto in Maastricht

voor 1 dag en 16 uur bij Adrem Limburg

08-06-2024

Kleine auto in Maastricht

voor 3 uur bij Adrem Limburg

26-05-2024

Compacte automaat in Maastricht

voor 4 weken bij Adrem Limburg

26-05-2024

Recente reserveringen in Maastricht

Toyota Aygo of vergelijkbaar in Maastricht

voor 2 dagen en 10 uur bij Hertz

Afgelopen dinsdag om 18:57
Eenvoudig een auto huren in Maastricht via Huren.nl

Via Huren.nl is een auto huren in Maastricht zo gepiept. Om alle autoverhuur in Maastricht en omstreken in kaart te brengen, hebben we alle autoverhuur in Maastricht verzameld. Zo zie je op deze pagina een overzicht van alles auto’s die er in Maastricht te huur zijn. Weet je niet zeker welke auto je moet huren? Bekijk dan hieronder de verschillen tussen de beschikbare auto’s. Kies de auto die het beste aansluit op je wensen en bekijk alle autoverhuurders in en rondom Maastricht.

Vergelijk de verhuurders

Bij het vergelijken van de verhuurders kun je kijken naar de beoordelingen, afstand, totaalprijs, service, de minimale huurperiode en de algemene voorwaarden. In de algemene voorwaarden kun je zaken terugvinden die je keuze kunnen beïnvloeden. In de algemene voorwaarde vind je zaken terug zoals:

  • Het eigen risico
  • De borg In het buitenland rijden
  • Een tweede bestuurder
  • Het retourneren
  • Verzekeringen
  • Annuleren

Borg

De verhuurders proberen de auto’s in een goede staat te houden, hierdoor rekenen alle verhuurders een borg, De borg varieert van circa €300,- tot soms wel €1000,-, afhankelijk van het type auto en de verhuurder. Nadat je de auto volledig volgens de voorwaarden weer inlevert, dan krijg je de borg weer retour. Neem de voorwaarden omtrent de borg van tevoren door, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De minimale leeftijd en rijervaring

Naast dat je in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs B, hanteren veel verhuurders een minimale leeftijd en rijervaring. De minimale leeftijd varieert tussen de 18 en 23 jaar, afhankelijk van de verhuurder en het type auto. Wanneer de verhuurder een minimaal aantal jaren rijervaring vereist, dan varieert deze van 1 tot 3 jaar.

Voor elke gelegenheid de juiste auto

In Maastricht zijn er veel verschillende auto’s te huur. Of je nou een auto nodig hebt voor in de stad of je met de auto richting België of Duitsland wilt. Er is voor elke gelegenheid een auto te huur. Om je keuze wat makkelijker te maken, lichten we je de verschillen tussen de auto’s graag toe.

Hatchback

De hatchback is ideaal om je door Maastricht te manoeuvreren. De auto is meestal zuinig, compact, goedkoop om te huren en makkelijk te parkeren. De compacte auto is te huur met 3 of 5 deuren. Door de omvang van de auto is de ruimte vaak beperkt.

MPV

De MPV biedt 7 zitplaatsen, ideaal voor weekendjes weg, kinderfeestjes of groepsuitjes. Bij de MPV zijn de achterste 2 zitplaatsen in te klappen, zo heb je extra ruimte voor bijvoorbeeld een verhuizing.

Stationwagen

De stationwagon is een lage auto en beschikt over 5 zitplaatsen en een ruime laadruimte. Door de ruime laadruimte wordt de stationwagen veel gehuurd voor vakanties en weekendjes weg.

Sedan

In tegenstelling tot de auto’s hierboven heeft de zakelijke sedan 4 deuren en een aparte platte kofferbak. De kofferbak van een sedan is alleen via de buitenkant te bereiken.

Cabrio

Huur een cabrio en geniet optimaal van de prachtige omgeving in en rondom het heuvelachtige Maastricht. Er zijn veel verschillende soorten cabrio’s te huur. Zo kun je een cabrio met een hard of zacht dak huren. Daarnaast heb je de keuze tussen een cabrio met 2 of 4 zitplaatsen.

SUV

De SUV is de grootste en hoogste auto die je kunt huren. De SUV’s beschikken vaak over een vierwielaandrijving en een grote laadruimte. Door de hoge zit van de auto, is de SUV ideaal voor lange ritten.

Personenauto met trekhaak

De auto met trekhaak is te huur in veel verschillende varianten, zo kun je bijvoorbeeld een hatchback of een SUV met trekhaak huren. De auto’s met een trekhaak worden vaak gehuurd om een caravan of een aanhanger te trekken.

Elektrische auto

De elektrische auto is een veel varianten te huur. Zo kun je een elektrische SUV, maar ook een elektrische hatchback huren. Bekijk het aanbod van de verhuurders en vind de beste deal.