Recente huuraanvragen

Rupsdumper 0.5 ton DT05 in Ridderkerk

voor 3 dagen bij Wacker Neuson B.V.

24-03-2024
Welke dumpers zijn er te huur?

Wil je grondstoffen als zand of grind verplaatsen? Dan is het huren van een dumper handig voor jou! Dumpers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je rupsdumpers, wieldumpers en motorkruiwagens. Ze zijn elk geschikt voor het verplaatsen van bijvoorbeeld zand, maar ze zijn toch net even iets anders. Bekijk en vergelijk hier de verschillende dumpers en ontdek welke voor jou het beste is.

Een rupsdumper, wieldumper of toch een motorkruiwagen?

Voor je een dumper gaat huren, wil je eerst natuurlijk weten welke je het beste voor welk project kunt huren. Daarom nu een korte uitleg over de verschillende types. Als je moet werken met een dumper op een ruig terrein, dan is een rupsdumper zeer geschikt om te huren. De rupsdumper kan er zonder problemen overheen rijden. Een extra voordeel aan de rupsdumper is dat de meeste van deze dumpers een draaiende bak hebben. Daarmee kun je dus de lading zand of grind naast de bak kiepen. De wieldumper is, net als de rupsdumper, geschikt voor grotere hoeveelheden zand, grind of andere grondstoffen. Een grote wieldumper kun je inzetten op ruiger terrein. En een kleine wieldumper is geschikt als je asfalteermachines wilt bevoorraden. Ten slotte heb je de motorkruiwagen. Dit is een kleinere variant die erg geschikt is om te huren voor tuin- en bouwwerkzaamheden. Deze kruiwagen is geschikt wanneer je snel en eenvoudig grondstoffen wilt verplaatsen.

De voordelen van het huren van een dumper of motorkruiwagen

Een voordeel van het huren van een dumper is bijvoorbeeld dat er huurbedrijven zijn die een ervaren operator erbij leveren. Dit is vooral handig wanneer je zelf geen dumper kunt besturen. Dit geldt overigens niet voor alle huurbedrijven. Laat je daarover altijd eerst informeren. Nog een voordeel aan het huren van een dumper of motorkruiwagen is dat je geen grote aankoop hoeft te doen. Je bespaart dus kosten!