Shovels huren

Verhuur van shovels (laders)

Er zijn verschillende laders, of shovels, die je kunt huren. Zo is er de wiellader, rupslader en de schranklader. Elke lader heeft zijn eigen voordelen. Vergelijk daarom op Huren.nl de verschillen tussen de shovels en kies een verhuurder die het beste bij jou past. Lees meer

Een wiellader, rupslader of schranklader huren

Je kunt het beste een wiellader huren wanneer je aan de slag moet met grondverzet. Er zijn wielladers waarbij je zelf een voorzetstuk kunt ophangen aan de hefarm. Maar er zijn ook wielladers waarbij je een vast voorzetstuk hebt. Deze shovel is gemakkelijk te wenden. Een rupslader kun je het beste huren wanneer je een laadbak wilt laden van bijvoorbeeld een vrachtwagen. Daarnaast is deze shovel ook goed te huren wanneer je grond wilt bewerken of goederen wilt verzetten. De rupslader is goed in te zetten op slecht berijdbare terreinen, vanwege de rupsbanden. En ook deze shovel is makkelijk te wenden. Een schranklader kun je het beste huren wanneer je grondstoffen wilt transporteren. Het is een compacte shovel die makkelijk te keren is. De schranklader heeft een grote bakinhoud en een hoge rijsnelheid. Dankzij de smalle vorm is deze lader goed in te zetten bij smalle paden, nauwe poorten en moeilijk te bereiken plaatsen.

Voordelen van het huren van een shovel

Er zijn verschillende voordelen bij het huren van een shovel. Een voordeel is dat je de kosten relatief laag kunt houden. Je hoeft namelijk geen grote aanschaf te doen wat betekent dat je je geld efficiënt kunt gebruiken. Daarnaast is het huren van een shovel makkelijk omdat je het voor een bepaalde periode kunt gebruiken. Daarna lever je hem gewoon weer in bij de verhuurder. Je hebt er dus verder geen omkijken naar. Ten slotte is het huren van een lader handig, omdat de verhuurder weet welke accessoires handig zijn om er eventueel bij te huren. Zo kun jij makkelijk en snel aan de slag!