Aanhanger huren in Den Haag

Een aanhanger huren in Den Haag

Als je wilt gaan verhuizen of spullen moet vervoeren van de een naar de andere plek in Den Haag of een andere plaats dichtbij, kun je eenvoudig een aanhanger huren bij een van de verhuurbedrijven op Huren.nl. Hier vind je verhuurders van aanhangwagens in bijvoorbeeld het centrum van Den Haag, Het Binnenhof, in de Schilderswijk of in Voorburg. Niet alleen in Den Haag vind je trailers om te huren, maar ook in de omgeving van Den Haag zijn er genoeg verhuurbedrijven te vinden. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen als Rijswijk, Leidschendam, Zoetermeer of Nootdorp. Zoek dus langer verder, bekijk de soorten aanhangers en huur nu snel en eenvoudig via Huren.nl!

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te trekken?

Welke aanhanger je mag trekken hangt af van het trekgewicht van de auto en welk rijbewijs je hebt. Het maximale trekgewicht van je voertuig is terug te vinden in het instructieboekje en op het kentekenbewijs. De maximale totale massa van de aanhanger bepaald welke rijbewijs je nodig hebt. De maximale massa van een aanhanger is het gewicht van de aanhanger + de belading.

Welke aanhangers mag je trekken met het rijbewijs B?

Wanneer je over het standaard rijbewijs B beschikt, dan mag je:

  • Aanhangers met een totale maximale massa van 750 kg trekken
  • Een aanhanger trekken zwaarder dan 750 kg mits het gewicht van de auto + beladen aanhanger niet boven de 3500 kg komt

Welke aanhangers mag je trekken met het rijbewijs B+?

Beschik je over het rijbewijs B+? Dan mag je:

  • Vrijwel alle aanhangers trekken mits het totaalgewicht van de auto + de beladen aanhanger niet boven de 4250 kg uitkomt

Welke aanhangers mag je trekken met het BE rijbewijs?

Welke aanhangers je met een BE rijbewijs mag trekken hangt af van wanneer je het rijbewijs gehaald hebt.

  • Met het BE rijbewijs, behaald voor 19 januari 2013, mag je alle aanhangers trekken
  • Met het Be rijbewijs, behaald na 19 januari 2013, mag je aanhangers trekken met een maximum totaalgewicht van 3500 kg

Punten waarop je de verhuurders kunt vergelijken

Voordat je een aanhanger gaat huren, willen we je adviseren om de verhuurders op een aantal punten te vergelijken. Kijk niet alleen naar de dagprijs en de afstand, maar ook naar de onderstaande punten.

Kijk naar de totaalprijs

Wil je de aanhanger voor langer dan een dag huren? Dan raden we je aan om niet naar de dagprijs te kijken, maar naar de totaalprijs. Er zijn namelijk veel verhuurders die een staffelkorting hanteren. Hoe langer je de aanhanger huurt des te lager de dagprijs. Bekijk de bedrijven met een aanhanger te huur en vind de beste deal.

Algemene voorwaarden

Een groot deel van de huurders kijkt alleen naar de prijs, hierdoor komen veel mensen achteraf voor verrassingen te staan. Om verrassingen te voorkomen raden we je aan om naar de algemene voorwaarde van de verhuurders te kijken. In de algemene voorwaarden vind je belangrijke punten terug zoals:

  • De voorwaarden omtrent het halen en brengen van de aanhanger
  • Of het toegestaan is om de aanhanger in het buitenland te gebruiken
  • Of je borg dient te betalen
  • Of de verhuurder een minimale leeftijd hanteert
  • Wat de annuleringsvoorwaarden zijn

Heb je na het lezen van de tekst nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met één van de verhuurders. Bij vragen helpen de verhuurders je graag verder. Bekijk alle aanhanger verhuur in Den Haag en vind de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoeftes.