Fietsaanhanger huren

4 aanbieders gevonden. Huurprijzen verschillen van € 16,- tot € 30,-, afhankelijk van het laadvermogen en de capaciteit.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal fietsen tot maximaal 4 fietsen
Laadvermogen variërend van 400 tot 650 kg
Totaal gewicht variërend tot 750 kg
Rijbewijs B
Fietsen vervoeren? Huur een fietsaanhanger!

Ga je op vakantie of er een dagje tussen uit en wil je een aantal fietsen meenemen? Geen probleem! Via Huren.nl huur je snel en gemakkelijk een fietsaanhanger bij jou in de buurt. Met de fietsaanhangers die je via Huren.nl kunt huren kun je tot maximaal vier fietsen vervoeren. Daarnaast is het in sommige gevallen ook mogelijk om op een fietsenaanhanger twee fietsen en een scooter op te vervoeren. Fietsaanhangers mag je vervoeren met een rijbewijs B. Er zijn ook verhuurders die inklapbare fietsaanhangwagens verhuren: handig voor op de camping. Ook de zwaardere elektrische fietsen kunnen met een fietsaanhanger worden vervoerd. Wilt u meer dan 4 fietsen vervoeren huur dan een fietstrailer via Huren.nl!

Wanneer kies je voor het huren van een fietsaanhanger?

Wil je fietsen vervoeren met de auto? Dan kun je een fietsenaanhanger huren. De fietsenaanhanger huur je bijvoorbeeld als de kogeldruk op de trekhaak te zwaar wordt (bijvoorbeeld bij een fietsdrager die te zwaar beladen is). Met een fietsenaanhanger kun je dan alsnog fietsen vervoeren met de auto. Je kunt elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en gewone fietsen vervoeren in een fietsaanhanger. Het maximale laadgewicht varieert van 400 tot 650 kilogram. Huur slim, vergelijk de verhuurders via Huren.nl.