Aanhanger huren in Rotterdam

Een aanhanger huren in Rotterdam

Via Huren.nl kun je eenvoudig een aanhanger huren in Rotterdam. Door het groot aantal verschillende soorten aanhangers, is het soms lastig om er achter te komen welke aanhangers er te huur zijn. Om het huurproces wat makkelijker te maken hebben we alle soorten aanhangers die je in de omgeving Rotterdam kunt huren verzameld. Bekijk het aanbod, kies een soort aanhanger en vergelijk de verhuurders. Vergelijk de aanhanger verhuur op prijs, beoordelingen, service, afstand en de algemene voorwaarden. Weet je niet zeker of je de door jou gekozen aanhanger mag trekken? Bekijk dan hieronder welke aanhangers je mag trekken.

Welke aanhangers mag ik trekken met mijn rijbewijs?

Welke aanhanger je mag trekken hangt af van het rijbewijs en het maximale trekgewicht van het voertuig. Het maximale trekgewicht kun je terugvinden in het instructieboekje van de auto en/of op het kentekenbewijs van het voertuig. Welk rijbewijs je nodig hebt, hangt af van de totale maximale massa van de aanhanger. De maximale massa van de aanhanger is het gewicht van de aanhanger + de belading.

Aanhangers voor het rijbewijs B

Beschik je alleen over het rijbewijs B? Dan mag je: Aanhangers met een maximale massa van 750 kg trekken Een aanhanger trekken zwaarder dan 750 kg wanneer het gewicht van de aanhanger + auto niet boven de 3500 kg komt

Aanhangers voor het rijbewijs B+

Met het rijbewijs B+ mag je: Alle aanhangers trekken mits het totaalgewicht van de aanhanger + auto niet boven de 4250 kg uitkomt

Aanhangers voor het rijbewijs BE behaald voor 2013

Wanneer je het rijbewijs BE voor 19 januari 2013 hebt behaald, dan mag je: Alle aanhangers trekken. Let wel op het maximale trekgewicht van je voertuig

Aanhangers voor het rijbewijs BE behaald na 2013

Heb je het rijbewijs na 2013 behaald? Dan mag je: Aanhangers trekken met een maximum totaalgewicht van 3500 kg

Hierop kun je de verhuurders vergelijken

Ga je een aanhanger huren? Dan is het goed om de aanhanger verhuurders op een aantal belangrijke punten te vergelijken. Naast dat je de verhuurders op de afstand en beoordelingen kunt vergelijken, kun je ook naar de onderstaande punten kijken.

Totaalprijs

Houd tijdens het vergelijken altijd rekening met een minimale huurperiode. Naast de minimale huurperiode hanteren veel verhuurders ook een staffelkorting. Hoe langer je de aanhanger huurt des te lager de dagprijs. Vergelijk de verhuurders dus nooit op de dagprijs, maar op de totaalprijs.

Algemene voorwaarden

Naast dat je de verhuurders kunt vergelijken op de prijs, afstand en beoordelingen, kun je ook de algemene voorwaarde van de verhuurders vergelijken. Wanneer je de algemene voorwaarde doorneemt kom je niet voor verrassingen te staan. In de algemene voorwaarden vind je zaken terug zoals:

  • De voorwaarden omtrent het ophalen en terugbrengen
  • Het rijden in het buitenland
  • De borg
  • De minimale leeftijd

Heb je na het lezen van de tekst nog vragen? Dan raden we je aan om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. De verhuurder helpt je graag verder. Bekijk alle bedrijven met een aanhanger te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.