Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Erg tevreden. Medewerkers waren kundig, vriendelijk en klantgericht. Ook voorafgaand hebben ze kundig mijn vragen kunnen beantwoorden. Het ophalen en terugbrengen ging pijnloos en voor deze prijs is het bijna diefstal. Erg tevreden!

Gehuurd:

Lichtset

op 27-01-2024

01-02-2024
Handige informatie over de verhuur van verlichting

Of je nu bezig bent met het voorbereiden van een feestje bij jou thuis, een concert, theatervoorstelling of evenement of beurs, het zou zomaar eens kunnen dat jij op zoek bent naar een verhuurbedrijf bij jou in de buurt waar je alles op het gebied van licht kunt huren. Huren.nl helpt je graag, en daarom hebben we op deze pagina allerlei producten verzameld die je zou kunnen huren voor een leuke aankleding op het gebied van licht. Klik op het product wat je zou willen huren voor meer informatie over het product zelf, en over de verhuurbedrijven. Je vindt namelijk alle verhuurbedrijven van lichteffecten en benodigdheden op Huren.nl!

Wat is er allemaal te huur op het gebied van licht?

Als je een groot feest geeft of een evenement organiseert, kan het mooi zijn om een of meerdere sky spots te huren om bij de ingang neer te zetten. Zo weet iedereen in de wijde omgeving dat er iets te doen is daar! Ook voor binnen kun je door middel van een lichtset een mooie sfeer creƫren. Met de juiste bekabeling en eventueel een of meerdere lichtstatieven kun je alles goed installeren. Denk ook eens aan de huur van een lichtkrant, bijvoorbeeld om je bezoekers te informeren, of om te gebruiken als boventiteling als de tekst of zang in een andere taal is. Huur makkelijk en snel alles op het gebied van licht via Huren.nl!