Verhuur van effectmachine: voor ieder wat wils

Op deze pagina vind je veel verschillende effectmachines die je kunt huren. Effectmachines zijn bepaalde machines die grappige, enge of leuke effecten produceren waar bewondering gegarandeerd is! Effectmachines worden vaak gehuurd als ergens in een act, performance of onthulling een verrassing moet zitten. Een onthulling kan bijvoorbeeld de opening van een gebouw zijn, of het slotakkoord van het laatste lied van een zanger. Ook op het podium voor een voorstelling worden er vaak dit soort effectmachines gebruikt, zoals een low fog machine, om een spannende sfeer te creëren. Niet alleen op evenementen en in het theater worden effectmachines gehuurd. Denk ook eens aan het huren van bijvoorbeeld een rookmachine of bellenblaasmachine voor tijdens een clubavond in een discotheek of op een feestje!

Verschillende soorten effectmachines die je kunt huren

Effectmachines die niet misstaan in een zaal vol feestgangers zijn bijvoorbeeld de alom bekende discobol, de rookmachine, schuimmachine voor de goede schuimparty, de sneeuwvlokkenmachine en de bellenblaasmachine. Deze laatste effectmachine is ook leuk om te huren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, net zoals een confettiblower. Om dit soort effectmachines meer kracht bij te zetten kun je ervoor kiezen om ook een ventilator te huren, zodat je alles lekker kunt laten doorwaaien. Wil je wat heftigere effectmachines, dan kun je denken aan een stage flame of CO2 kanon. Deze twee effecten lijken op elkaar, alleen wordt bij de ene vlammen geworpen, en bij de andere een hevige straal witte rook. Wil je iets onthullen door op één knop te drukken en een doek omlaag te laten vallen? Dat kan! Huur een valscherm, waarbij een doek of scherm omhoog gehouden wordt aan speciale haken, die op afstand bestuurbaar zijn. Op het juiste moment druk je op het knopje en voila: daar staat de surprise act van de avond, het nieuwe standbeeld of wat het ook is wat onthuld moet worden. Als laatste is er dan nog de geurmachine, deze machine kun je huren om bijzondere geurtjes te verspreiden.

Verhuur van effectmachines via Huren.nl

Op Huren.nl hebben we alle verhuurbedrijven die dit soort effectmachines verhuren verzameld. Op deze manier kun je snel en eenvoudig de verschillende verhuurders vergelijken. Vergelijk de verhuurders bijvoorbeeld op afstand: welke verhuurder zit het dichtst bij jou in de buurt? Handig als je op het laatste moment bedacht hebt om toch nog even een geurmachine te huren!