Ford: de krachtige Amerikaanse klassieker

Wil je een speciale Ford huren? Het huren van een klassieke Ford is een succesfactor voor een geweldige bruiloft. Dat kan bij verschillende verhuurbedrijven. Ford werd opgericht door Henry Ford op 16 juni 1903 en bestaat dus al ruim 100 jaar. Het Amerikaanse automerk dat zich al meer dan bewezen.

Vaak geldt voor het huren van een klassieke auto dat je eerst een korte instructierit maakt samen met een begeleider/instructeur. Zo weet je precies hoe de auto werkt en hoe je er het beste mee om kunt gaat. Je kunt er vaak ook voor kiezen om je te laten rijden door een (geüniformeerd) chauffeur. Zodat jij en je partner op de achterbank optimaal kunnen genieten van de rit.

Gaat jouw hart ook sneller kloppen als je denkt aan een klassieke Ford? Wil je bijvoorbeeld op jouw trouwdag in stijl aankomen, huur dan een Ford bij een van de verhuurbedrijven die zijn aangesloten bij Huren.nl. Eén van de bekendste klassieke Ford wagens is de Ford Mustang. Het enige wat jammer is aan het huren van deze ultieme ‘60’s car is dat je hem weer moet terugbrengen. Laat je gegevens achter en een verhuurbedrijf neemt zo snel mogelijk contact met je op.