VR Experience huren

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Huur een VR experience en zet een stap in de virtuele wereld

Verras je vrienden, kennissen of collega’s met virtual reality op locatie. Met een virtual reality bril experience stap je letterlijk in een andere wereld bij jouw evenement, familiefeest, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of beursstand. Door een virtual reality gaming experience te huren beleef je hoe het is om op een compleet andere plek te zijn. Zo kun je met een VR bril naar het mooiste plekje op de aarde, zonder van je stoel af te komen.

Virtual reality leek een lange tijd toekomstmuziek, maar momenteel zijn de reality-brillen en simulators ontzettend populair. Tegenwoordig worden de VR brillen overal voor gebruikt. Zo kun je alvast virtueel een nieuwe keuken laten zien, een proefritje maken in de nieuwste Audi of virtueel boodschappen doen. Daarnaast wordt een VR experience pakket vooral gebruikt voor leuke, spannende of enge games. Zo kun je ervaren dat je echt aan het racen bent of dat je tegen zombies moet vechten. Met de virtual reality experience bril kun je ook een meeslepende 360 o video’s beleven. Ervaar de engste achtbaan ter wereld, ga terug in de tijd en beleef dino's in 3D, neem een duik tussen de haaien of ga op safari en zet een stap tussen de olifanten en leeuwen. Via Huren.nl kun je alle virtual reality experience verhuurders bij jou in de buurt vergelijken.

De voordelen van het huren van een virtual reality experience

Door het huren van een VR experience ervaar je een unieke en bizarre beleving met al je vrienden, collega’s of bezoekers. Bij het huren van een VR ervaring geniet je van een compleet, door jou bedacht, verzorgd programma. De virtual reality geeft je gast het gevoel dat hij of zij echt in een andere wereld is. Bij het huren van een virtual reality experience, trek je alle aandacht op een beurs of evenement en laat je een mooi visitekaartje achter bij je bezoeker. De VR experience is overal te huur. Zo kun je de VR experience thuis, bij feesten, op kantoor of bij beurzen ervaren. Het is bij sommige verhuurders ook mogelijk om de virtual experience te bezoeken als uitje.

Wat je moet weten als je een virtual reality experience huurt

Je kunt de virtual reality experience in verschillende vormen en combinaties huren. Er zijn verhuurders die een uitgebreid aanbod hebben qua VR activiteiten. Zo kun je bij verhuurders bijvoorbeeld racen, skiën, voetballen, vliegen, golfen, schieten, surfen, films bekijken en nog veel meer! Het huren van een VR experience is inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Zo geniet je zorgeloos van een VR experience bij jouw feest, beurs of evenement. Vergelijk nu alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt en laat je verrassen door de virtual reality wereld.