Vind jouw beste huurdeal

Shurgard Self Storage

Contact

  • Zanderij 11
  • 1185 ZM Amstelveen
  • 020 4266190

Beoordeling

8,8
4242 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:30 - 18:00
  • Dinsdag 09:30 - 18:00
  • Woensdag 09:30 - 18:00
  • Donderdag 09:30 - 18:00
  • Vrijdag 09:30 - 18:00
  • Zaterdag 09:30 - 16:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Shurgard Self Storage

5,0

Ik ben tevreden over de locatie (Nieuwegein) en de ruimte die ik huur tot 1 maart 2016, want dan heeft Shurgard de huurprijs met 17% verhoogd. Als antwoord kreeg ik..."We raken vol". Ik weet dat verhuurder de huurprijs kan verhogen, maar 17% vind ik toch wat aan de hoge kant. Heb per 1 maart opgezegd en ga verhuizen naar een andere locatie.

8,0

De stallingen zijn NIET vochtig en worden goed afgesloten en altijd bewaakt. De prijs valt ook nog redelijk mee als je ook kijkt naar wat andere aanbieders aanbieden qua kwaliteit.

Er zijn 4240 reviews geschreven bij Trustpilot.com met een gemiddelde score van 8.8.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Shurgard Self Storage

Shurgard is van origine een verhuurder van opslagruimtes uit de Verenigde Staten van Amerika. Het concept begon in 1970 in de VS toen de nood voor extra opslag hoog was. Het idee van het huren van opslagruimtes waaide over naar Europa in het midden van de negentiger jaren. De eerste vestiging van Shurgard in Nederland was een feit in 1999 en werd in Den Haag opgebouwd. Momenteel kun je bij Shurgard een opslagruimte huren in Nederland, in zes andere Europese landen (België, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Zweden en Denemarken) en in Amerika. Of je nou als bedrijf of particulier een opslagruimte wilt huren, bij Shurgard kan iedereen terecht voor het huren van een opslagruimte. De grootse opslagruimtes worden vaak gehuurd door bedrijven die (tijdelijk) een extra magazijnruimte nodig hebben, of bijvoorbeeld een droge, verwarmde ruimte nodig hebben voor de archivering. Kleinere opslagruimtes zijn perfect voor het tijdelijk opslaan van (een gedeelte van) de inboedel van je huis. Bij de meeste verhuurbedrijven waar je een opslagruimte huurt, heb je weinig contact met het personeel. In principe is dit bij Shurgard niet anders, ze heten niet voor niets voluit Shurgard Self-Storage. Shurgard zegt wel alleen maar te beschikken over klantvriendelijke medewerkers en zetten zich in om een uitstekende service naar de klanten toe te kunnen bieden. Bij Shurgard ben jij de enige die de beschikking heeft over de sleutel van het speciaal op maat gemaakte slot op jouw opslagruimte die je gehuurd hebt, dus weet je zeker dat er niemand anders in de opslagruimte kan komen. Shurgard staat daarom ook voor veiligheid, goede beveiliging, service en klantvriendelijkheid.

Details openingstijden

Toegangsuren opslagruimtes: 06.00-23.00 uur