Beoordeling (6)


9,0

Ik ben telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan bij het zoeken naar het juiste springkussen. Springkussen werd netjes op tijd geleverd en opgezet door ervaren personeel . Zeer tevreden.

Gehuurd:

Springkussen overdekt

op 13-02-2021


9,0

Voor mijn dansfeest o.a. de led verlichte dansblokken gehuurd. Was echt leuk, want ze stonden niet alleen leuk in de ruimte, er kon ook op gedanst worden (wel oppassen). Service en follow up van V company snel en goed geregeld.


10

V company is gewoon een top bedrijf service is goed vriendelijke personeel. Als je een goed en leuk feest wil huur dan alles bij V company.


9,0

Voor de verjaardag van mijn zoontje heb ik een kinder rodeostier gehuurd. Deze hebben wij zelf opgehaald bij Vcompany Attractieverhuur. Bij het afhalen stonden de spullen netjes klaar, Ik werd zeer vriendelijk geholpen, ook over het terug brengen deden ze niet moeilijk. Een bedrijf wat zeer aan te raden is voor de huur van opblaasartikelen. Lees meer


9,0

Een aantal weken geleden heb ik bij V-company 2 middel springkussen gehuurd. Op de dag dat ik ze gehuurd had kwamen ze op tijd de springkussen leveren, toen ze aankwamen hebben ze zich netjes gemeld dat ze er waren en hebben toen het springkussen opgezet wat voor mij zeer klantvriendelijk overkwam. Het springkussen was mooi schoon en was in goede staat. De kinderen hebben er zeer van genoten. Lees meer


8,0

Afgelopen week een rodeostier en een schiettent gehuurd, erg goed bevallen. De medewerkers van Vcompany waren netjes op tijd en erg vriendelijk. Ze dachten goed mee over de invulling van de attracties binnen de ruimte en waren erg enthousiast tijdens het begeleiden. Kortom een goede huur ervaring!

Informatie over Vcompany Attractieverhuur
Vcompany is een verhuurbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verhuur van partymateriaal, attracties, springkussens en meer. Bovendien kun je bij Vcompany zowel als professional als particulier terecht voor totaaloplossingen voor evenementen. Het hoofdkantoor van Vcompany kun je vinden in Werkhoven in de provincie Utrecht. Daarnaast heeft Vcompany nog vijf vestigingen. Ook in Utrecht heeft Vcompany nog een vestiging in Veenendaal. In Gelderland kun je Vcompany vinden in Nunspeet en Bemmel, in Zuid-Holland kun je terecht bij Vcompany in Zoetermeer, en in Overijssel ben je welkom bij de vestiging van Vcompany in Wierden. De werkwijze van Vcompany is duidelijk en proactief. De medewerkers bij Vcompany zorgen er altijd voor dat de klant centraal staat. Bij Vcompany kunnen de gehuurde attracties zowel opgehaald als bezorgd worden. Bij de volgend e vestigingen kun je terecht voor het ophalen van attracties: Bemmel, Nunspeet, Werkhoven en Zoetermeer. Sommige attracties zijn niet in je eentje op te zetten, ook als je geen tijd hebt om zelf de attractie die je gehuurd hebt bij Vcompany te installeren, kunnen de medewerkers van Vcompany dit voor jou doen. Bovendien zijn de medewerkers van het verhuurbedrijf Vcompany capabel om de attracties te begeleiden tijdens het evenement. Op deze manier kun jij je bezig houden met belangrijkere zaken. Het assortiment van Vcompany is zeer uitgebreid en wordt vaak aangevuld en vernieuwd. Op deze manier weet je zeker dat je bij Vcompany het nieuwste van het nieuwste kunt huren op het gebied van attracties. Naast luchtkussens en stormbanen kun je bij Vcompany ook terecht voor het huren van simulators zoals rodeostieren, surfsimulators en meer. Vcompany heeft als verhuurbedrijf ook gedacht aan een slecht-weeroptie: de grote regentent die je kunt huren en over de attractie heen plaatsen als het weer niet meezit.
Details openingstijden

Ons kantoor is op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 geopend. Bezorgtijden kunnen hiervan afwijken. I.v.m nood situatie zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar

Handig om te weten

  • Verhuurt aan Particuliere klanten, Zakelijke klanten
  • Keurmerken Keurmerk Huren