Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Autohopper

Contact

Beoordeling

8,3
43 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Autohopper

1,0

Niels uit Heemstede

Waardeloos bedrijf. Reageert niet op een reservering, zelfs na een herinnering niet. Moet er achteraan bellen om vervolgens te horen dat ik de derde in die week ben bij wie de reservering er niet door kwam. Conclusie: busje al verhuurd.

Product gehuurd: Bestelbus

4,0

Thierry Nigon uit Vriezenveen

Helaas kloppen de slechte revieuws van de laatste melders. Pas na enkele dagen na aanvraag een reactie en dan om te melden dat er alleen nog een flink grotere (duurdere) bus beschikbaar is. In de mail gevraagd om een extra bestuurder + verlaging eigen risico. Wel voor betaald, nergens terug te vinden in het contract, ondanks extra, persoonlijk, vragen. In mail en op internet staat gemeld dat ze zaterdag geopend zijn, dit is niet het geval. Mevrouw van de kiosk was erg vriendelijk, maar had amper kennis van de bus. Borg werd keurig terug gestort na 3 dagen. Conclusie; volgende keer een andere verhuurder.

Product gehuurd: Bestelbus

1,0

Marjolijn

Aanvraag voor een verhuisbusje gedaan. Na 3 dagen geen reactie (op de aanvraagbevestiging staat: Wij nemen z.s.m. Contact met u op). Toen ik zelf belde, kreeg ik een mevrouw die zei geen inzage in de verhuur te hebben en degene die er over ging was er 3 dagen niet. Op de dag zelf maar gegokt dat de bus klaar stond...helaas. Bij het bedrijf was wel iemand aanwezig, maar die ging er niet over. Nee natuurlijk niet...wie gaat er daar wel over de verhuur?! M.a.w. Waardeloos bedrijf dat niet eens even de moeite neemt om te mailen of er een bus beschikbaar is of je fatsoenlijk te woord te staan.

1,0

kees rutten

Hieronder noem ik op wat zeer slecht is bij het bedrijf in Nijmegen: Geen order bevestiging (na drie maal mailen ontvangen.) Je weet bij ophalen dus niet of er wel een auto is. Aflevering duurde 30 minuten.Borg anders dan bedrag op website.V.w was in de lengte de kleinste, de Citroen,Renault worden afgebeeld maar deze kreeg ik mee. Auto was erg smerig, schakelaar en dashbord erg vies,stuur eerst afgedaan ,doekje was roetzwart.Vloermat vuil .Auto was niet afgetankt.,Inleveren kost ook een half uur.Borg werd pas na aandringen na 9 dagen terug betaald.Achterdeur vangers aan beide zijden defect, l.v.ruit gaat slecht dicht.Dus als U een auto huurt kun je beter elders iets meer betalen ,dan word je wel juist geholpen ,hier kom ik en vele kennissen nooit meer.

9,0

Naomy uit Westdorpe

Vestiging Axel: had een verhuiswagen nodig. Wist niet eens dat dit kon. Via internet besteld. Zeer vriendelijk geholpen, uitleg duidelijk en communicatie achteraf ook heel netjes

1,0

Hans uit Nieuw-Buinen

In Stadskanaal kun je wel iets huren maar dat wil niet zeggen dat krijgt wat je nodig hebt.Men gebruikt een agenda uit het jaar 0 en het digitale systeem is bijzaak.Dagen later krijg je te horen dat het niet kan en een alternatief is er niet, gewoon pech gehad.Voor mij nooit weer.

9,0

Jacqueline Koopmans uit Puttershoek

Vestiging Puttershoek. Prima service zeer klantvriendelijk en denken mee met de klant. De bus was vrij nieuw extra opties te huur zoals steekwagen, spanbanden etc. Complimenten voor de afhandeling van de reservering, snel geregeld en het resterende bedrag wordt snel teruggeboekt op je rekening. Een aanrader.

9,0

Arnold uit Hellevoetsluis

Busje gehuurd voor 1 dag. Goede uitleg en service. Alleen jammer geen creditcard betaling mogelijk in Hellevoetsluis. Maar de via pin betaalde waarborgsom was dezelfde dag van terugbrengen busje ERBnog teruggestort.

9,0

Arnold uit Hellevoetsluis

Goede service. Nette bus. Alleen jammer geen betalingsmogelijkheid met creditcard in Hellevoetsluis. Wel borg terug op bankrekening zelfde dag van terugbrengen bus ('s ochtends vroeg)

9,0

Issy uit Vlaardingen

Aanrader voor jongens/meiden onder 21 die ook willen huren zonder veel borg te betalen. Alles netjes geregeld 2 dagen van te voren gebeld om te reserveren. Formulier tekenen en wegrijden. Jammer dat ze geen kmvrije auto's verhuren maar verder top!

10

T.Stelwagen uit GORREDIJK

Gisteren gebeld om voor vandaag nog een bus te kunnen huren, en dat was geen probleem. Heel prettige, zou bijna zeggen op de bekende nuchtere Friese no-nonsense manier te woord gestaan en geholpen.Zowel bij het reserveren als vandaag bij het ophalen en terug brengen van de bus. Ook de bus niets mis mee. Mooie nieuwe en zeer prettig in het gebruik zijnde renault. Ga zeker in de toekomst weer gebruik maken van jullie diensten.

10

Leroy Weber uit Hoofddorp

Ik huur heel vaak autos bij autohopper. het is altijd snel en goedkoop ik had een auto nodig en binnen 20 minuten reed ik weg. Het personeel is vriendelijk en bij het terugbrengen van de auto werd ik zelf naar het treinstation gebracht. Volgende keer huur ik hier opnieuw.

10

Mario uit Hoofddorp

Zeer goede en vriendelijke service.

10

Zef Kusters uit Brunssum

Mooie nieuwe auto's, vriendelijk en snel. kom zeker terug

10

chris gebhardt uit nieuw vennep

Had op 30-11-2016 een auto gehuurd. Wilde in 1e instantie een kleine auto hebben maar die was uiteindelijk niet beschikbaar. Voor dezelfde prijs een middenklasser gekregen. Dat was een mooie service. Ook nog een auto met maar een paar honderd kilometer op de teller. Een hyundai I30 een heerlijke auto om mee te rijden. En voor een hele milde prijs. Ook als je een middenklasser zou huren dan ben je bij Autohopper op de juiste plek. Dus, een aanrader voor de volgende keer.....

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Autohopper

Autohopper is het verhuurbedrijf als je voor een uiterst scherpe prijs, heldere voorwaarden en lekker dichtbij / om de hoek een auto wilt huren! Al voor € 25,- per dag huur je bij één van de ruim 100 verhuurvestigingen van Autohopper een nieuwe VW Up (bestickerd). En hoe langer je huurt, hoe goedkoper de huurauto per dag wordt. De huurauto’s van Autohopper zijn altijd hageltje nieuw, rijden maximaal 18 maanden (verhuisbusjes iets langer), zijn zeer luxe uitgevoerd en altijd voorzien van airco en radio/Cd-speler. Doordat we ruim 100 locaties hebben in Nederland, is er altijd één bij jou om de hoek, lekker makkelijk dus! De verhuurvestigingen zijn goed te bereiken, en zijn altijd gevestigd bij een lokaal bedrijf (garage, autobedrijf, schadeherstelbedrijf). Doordat we onze shop bij deze bedrijven hebben, kunnen we de kosten laag houden en dat zie je terug in de scherpe huurprijzen! Elke vestiging heeft zijn eigen wagenpark, dat kan betekenen dat een bepaalde auto bij de ene vestiging wel leverbaar is en bij de andere weer niet. Je bent van harte welkom op één van onze ruim 100 locaties in Nederland om voor een scherpe prijs bij ons een auto, bus en binnenkort ook een aanhangwagen te huren!

Profiel

Per vestiging verschillend, klik op de gewenste vestiging, dan zie je vanzelf de openingstijden bovenaan staan.