Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Tasman Verhuur

Contact

  • Nudepark 73
  • 6702 DZ Wageningen
  • 0317 700124

Beoordeling

9,5
275 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag 09:00 - 11:00
#} #}

Beoordelingen van Tasman Verhuur

10

Prima service

Product gehuurd: Aanhanger met huif

Gehuurd op: 08-03-2020

Reactie van Tasman Verhuur

Dankjewel Jan! Leuk om te horen

10

Super! Snelle service, reserveren was gren probleem. Goede uitleg van de bus, standaard een verhuis pakket erbij met steekwagen, dekens en hondjes e.d. Wijn waren er enorm mee geholpen. En ik vond het ook nog voordelig. Tasman, dank voor de service!

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Reactie van Tasman Verhuur

Hoi Olaf, graag gedaan en hopelijk tot een volgende keer!

10

Erg aardig en service gericht.

Product gehuurd: Open aanhanger

Reactie van Tasman Verhuur

Leuk om te horen Peter! Dankjewel en graag tot de volgende keer

10

Opnieuw helemaal top! Dit keer een bestelbusje gehuurd. Makkelijk reserveren, geen gedoe, goede uitleg vooraf, gratis steekwagentje erbij, busje rijdt prima, makkelijk inleveren 's avonds laat... Bedankt!

Product gehuurd: Bestelbus

Reactie van Tasman Verhuur

Dankjewel Lia :) Hopelijk weer tot snel

9,0

Voor ons bedrijf was ik op zoek naar een bedrijf die ons ging inhuizen . Na een korte zoek op google kwam ik uit bij de firma Tasman. Ik kan niet anders zeggen dat zij het uitstekend hebben verzorgd Dennis je bent een topper en wat heb jij vakwerk verricht met het beladen van de truck SUPER ....ik heb mijn partner in verhuizen of ontruimingen gevonden en kom zeker terug om als vaste klant mee te werken Harstikke bedankt Geargadgets second hand shop Bergstraat 5 wageningen

Product gehuurd: Verhuizer

Reactie van Tasman Verhuur

Hoi Harry, wat een super beoordeling! Dankjewel en graag tot een volgende keer.

9,0

Meedenken In oplossing en gemak. Goede bus. Mooie prijs!

Product gehuurd: Bestelbus

Reactie van Tasman Verhuur

Dankjewel Hans. En graag tot snel weer!

10

Wij zijn 100 % tevreden met het hele verhuistraject! De organisatie van tevoren door Bart was uitstekend, er werd goed meegedacht over wat we nodig hadden en duidelijke afspraken gemaakt. De verhuisdag zelf liep - ondanks het warme weer - onverwacht soepel, Philip en Ino werkten heel snel en behulpzaam en kwamen na afloop zelfs nog even een kastsleutel bij ons langs brengen die ze in de wagen hadden gevonden - gewoon top!

Product gehuurd: Verhuizer

Reactie van Tasman Verhuur

Hoi Lia, wat een leuke review!Jullie bedankt voor het gunnen van de klus aan Tasman en graag tot een volgende keer. Mvg Team Tasman Wageningen

10

Al menigmaal een karretje gehuurd bij Tasman. Zoals altijd: prima service,

Product gehuurd: Open aanhanger

Reactie van Tasman Verhuur

Dankjewel Hans!Graag tot een volgende keer.

10

In luttele uren heeft Dennis van Tasman Verhuur samen met mij onze hele huisraad mee verhuisd. Naast een onuitputtelijke hulp met een prima bus kreeg ik ook nog waardevolle tips die bij verplaatsen van zwaardere huisraad erg handig zijn.Door Tasman werd alles naar volle tevrdenheid georganiseerd en afgehandeld.Een aanrader!

Product gehuurd: Verhuizer

Reactie van Tasman Verhuur

Prachtige review :-) Dankjewel Johnny en graag tot een volgende keer

10

10m3 busje gehuurd. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Gratis transport spullen meegeleverd. Zeer vriendelijke man en uitstekende service verleend. Zeker een aanrader.

Product gehuurd: Bestelbus

10

Afgelopen week voor de 11e keer langs Tasman, dit keer voor een open aanhanger. Zoals altijd weer perfect. De vriendelijkheid spat er vanaf, er ligt van alles voor je klaar wat je mee kan nemen & kan gebruiken, Bart is echt een topper. Ik huur nooit meer ergens anders, altijd direct naar Tasman. Goede - en vaak nog de scherpste - prijs & fantastische service!

Product gehuurd: Open aanhanger

10

Enorm goede service. Ze dachten aan dingen waar ik niet aan had gedacht zoals spanbanden, hondjes en een bezem! Zeer tevreden echt een aanrader

Product gehuurd: Bestelbus

10

Uitstekende service en flexabiliteit. Ik kom terug

Product gehuurd: Aanhanger met huif

10

Voor de verhuizing van mijn zoon naar Den Haag een bestelbus van 10 m3 gehuurd. Dame bij telefonische reservering gaf me direct het gevoel dat de klant koning is bij Tasman. Klantvriendelijk en duidelijk in communicatie. Top dat de reservering binnen 1 minuut per mail werd bevestigd. Mailverkeer van Tasman blinkt uit in klantvriendelijkheid. Ook aan de balie bij het ophalen van de auto perfect opgevangen door Bart en duidelijk geïnformeerd. Ook flexibiliteit was prettig, evenals tarieven. Kortom, Tasman is een aanrader!

Product gehuurd: Bestelbus

10

Prima service. Fijne mensen. Nemen de tijd voor je.

Product gehuurd: Open aanhanger

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Tasman Verhuur

Welkom bij Tasman Wageningen!- Verhuur van o.a. verhuisbussen, bestelwagens, 4 pers. & 7 pers. auto's, huifaanhangers en open aanhangers.- Gratis gebruik van diverse handige verhuismiddelen zoals verhuisdekens, spanbanden, steekwagen etc.- Verkoop van verhuisdozen, matrashoezen, inpakpapier etc.-

Details openingstijden

Ma. t/m Vr. open van 08:00 - 17:00 uurZaterdag open van 08:00 - 12:00 uurZondag open van 09:00 - 11:00 uur