Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Tasman Verhuur

Contact

  • Nudepark 73
  • 6702 DZ Wageningen
  • 0317 700124

Beoordeling

9,5
279 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag 09:00 - 11:00
#} #}

Beoordelingen van Tasman Verhuur

10

relaxt en professioneel

Product gehuurd: Hatchback

Gehuurd op: 08-05-2020

Reactie van Tasman Verhuur

Leuk om te horen en graag tot een volgende keer!

10

Prima aanhanger, prima prijs en uitstekende service en uitleg. Helemaal niets mis mee. Dit adres ga ik onthouden en aanbevelen. Dank, Tasman Verhuur.

Product gehuurd: Tandem open aanhanger

Gehuurd op: 30-04-2020

Reactie van Tasman Verhuur

Hai Marion, super om te horen dat alles naar wens was! Wij geven graag wat uitleg en als er tijd voor is dan koppelen we de aanhanger ook voor u aan.

10

Wij (moeder en dochter) hebben voor onze verhuizing een bestelbus gehuurd bij Tasman, met 2 verhuizers erbij. De beste beslissing ooit: wat hebben die twee aardige mannen ons geholpen, niet te geloven. Ze hebben keihard en snel gewerkt en bij aankomst in ons nieuwe huisje creatief meegedacht en ook allerlei technische dingen voor ons opgelost (en het gereedschap om al die dingen te doen hadden ze zelf bij zich!). Echt helemaal fantastisch: vriendelijk, vakkundig, servicegericht en betaalbaar - wat wil een mens nog meer.

Product gehuurd: Verhuizer

Gehuurd op: 21-04-2020

Reactie van Tasman Verhuur

Hoi Marina, wat fijn om te horen dat alles naar wens was! En graag gedaan natuurlijk. Het was een leuke klus! Als je verhuizers bij ons inhuurt dan proberen we door te pakken waar dat kan. Ook nemen wij inderdaad altijd standaard divers verhuismateriaal mee zoals verhuisdekens, spanbanden, wikkelfolie, gereedschap en meubel dolly's. Graag tot een volgende keer :-)

10

Prima service als je later terug ben geen enkel probleem en betaalbaar top kom zeker terug

Product gehuurd: Open aanhanger

Gehuurd op: 02-04-2020

Reactie van Tasman Verhuur

Dankjewel Bas! Als je wat later terug bent is dat inderdaad meestal geen probleem en proberen we flexibel in te zijn. Wij begrijpen dat sommige klussen qua tijd moeilijk in te schatten zijn. Graag tot een volgende keer.

10

Prima service

Product gehuurd: Aanhanger met huif

Gehuurd op: 08-03-2020

Reactie van Tasman Verhuur

Dankjewel Jan! Leuk om te horen

10

Super! Snelle service, reserveren was gren probleem. Goede uitleg van de bus, standaard een verhuis pakket erbij met steekwagen, dekens en hondjes e.d. Wijn waren er enorm mee geholpen. En ik vond het ook nog voordelig. Tasman, dank voor de service!

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Reactie van Tasman Verhuur

Hoi Olaf, graag gedaan en hopelijk tot een volgende keer!

10

Erg aardig en service gericht.

Product gehuurd: Open aanhanger

Reactie van Tasman Verhuur

Leuk om te horen Peter! Dankjewel en graag tot de volgende keer

10

Opnieuw helemaal top! Dit keer een bestelbusje gehuurd. Makkelijk reserveren, geen gedoe, goede uitleg vooraf, gratis steekwagentje erbij, busje rijdt prima, makkelijk inleveren 's avonds laat... Bedankt!

Product gehuurd: Bestelbus

Reactie van Tasman Verhuur

Dankjewel Lia :) Hopelijk weer tot snel

9,0

Voor ons bedrijf was ik op zoek naar een bedrijf die ons ging inhuizen . Na een korte zoek op google kwam ik uit bij de firma Tasman. Ik kan niet anders zeggen dat zij het uitstekend hebben verzorgd Dennis je bent een topper en wat heb jij vakwerk verricht met het beladen van de truck SUPER ....ik heb mijn partner in verhuizen of ontruimingen gevonden en kom zeker terug om als vaste klant mee te werken Harstikke bedankt Geargadgets second hand shop Bergstraat 5 wageningen

Product gehuurd: Verhuizer

Reactie van Tasman Verhuur

Hoi Harry, wat een super beoordeling! Dankjewel en graag tot een volgende keer.

9,0

Meedenken In oplossing en gemak. Goede bus. Mooie prijs!

Product gehuurd: Bestelbus

Reactie van Tasman Verhuur

Dankjewel Hans. En graag tot snel weer!

10

Wij zijn 100 % tevreden met het hele verhuistraject! De organisatie van tevoren door Bart was uitstekend, er werd goed meegedacht over wat we nodig hadden en duidelijke afspraken gemaakt. De verhuisdag zelf liep - ondanks het warme weer - onverwacht soepel, Philip en Ino werkten heel snel en behulpzaam en kwamen na afloop zelfs nog even een kastsleutel bij ons langs brengen die ze in de wagen hadden gevonden - gewoon top!

Product gehuurd: Verhuizer

Reactie van Tasman Verhuur

Hoi Lia, wat een leuke review!Jullie bedankt voor het gunnen van de klus aan Tasman en graag tot een volgende keer. Mvg Team Tasman Wageningen

10

Al menigmaal een karretje gehuurd bij Tasman. Zoals altijd: prima service,

Product gehuurd: Open aanhanger

Reactie van Tasman Verhuur

Dankjewel Hans!Graag tot een volgende keer.

10

In luttele uren heeft Dennis van Tasman Verhuur samen met mij onze hele huisraad mee verhuisd. Naast een onuitputtelijke hulp met een prima bus kreeg ik ook nog waardevolle tips die bij verplaatsen van zwaardere huisraad erg handig zijn.Door Tasman werd alles naar volle tevrdenheid georganiseerd en afgehandeld.Een aanrader!

Product gehuurd: Verhuizer

Reactie van Tasman Verhuur

Prachtige review :-) Dankjewel Johnny en graag tot een volgende keer

10

10m3 busje gehuurd. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Gratis transport spullen meegeleverd. Zeer vriendelijke man en uitstekende service verleend. Zeker een aanrader.

Product gehuurd: Bestelbus

10

Afgelopen week voor de 11e keer langs Tasman, dit keer voor een open aanhanger. Zoals altijd weer perfect. De vriendelijkheid spat er vanaf, er ligt van alles voor je klaar wat je mee kan nemen & kan gebruiken, Bart is echt een topper. Ik huur nooit meer ergens anders, altijd direct naar Tasman. Goede - en vaak nog de scherpste - prijs & fantastische service!

Product gehuurd: Open aanhanger

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Tasman Verhuur

Welkom bij Tasman Wageningen!- Verhuur van o.a. verhuisbussen, bestelwagens, 4 pers. & 7 pers. auto's, huifaanhangers en open aanhangers.- Gratis gebruik van diverse handige verhuismiddelen zoals verhuisdekens, spanbanden, steekwagen etc.- Verkoop van verhuisdozen, matrashoezen, inpakpapier etc.-

Details openingstijden

Ma. t/m Vr. open van 08:00 - 17:00 uurZaterdag open van 08:00 - 12:00 uurZondag open van 09:00 - 11:00 uur