Veluwe Actief | Oversteegen

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag 10:00 - 17:00
  • De maandagen in vakanties zijn we wel geopend. En als u met een groep wilt huren buiten onze openingstijden, overleg dan gerust!

Beoordeling (8)


10

Erg mooie en fijne fietsen en zeer vriendelijk en enthousiast personeel in zeer mooie omgeving. Ik adviseer iedereen om hier een e-bike te huren. We kwamen er ook achter dat ze nog veel meer doen om iedereen een leuke dag te bezorgen.


10

Één van de beste manieren om de pracht van de Veluwe te ervaren. Altijd goede service met een glimlach. Aanradertje!


9,0

Aardige mensen en prima fietsen


10

Wij hebben met de vriendengroep een tocht over de Postbank gemaakt met elektrische scooters. Het was een super ervaring (aanrader). Het personeel was super vriendelijk en gezellig. Wij gaan hier zeker nog vaker iets doen wat een top mensen!!


10

Meerdere malen een scootertocht gemaakt en het blijft geweldig om te doen! Heerlijke manier om de Veluwe te ontdekken. Het vriendelijke personeel heeft ons duidelijk geholpen en zo zijn we met een goed gevoel op avontuur gegaan. Ik kom zeker weer eens terug!


10

Bijzonder leuke scootertocht door de veluwe gedaan! Goed materiaal, leuke route en vriendelijk personeel ;-) Lekker knappen met de scooters!!


8,0

Leuke en mooie routes! En dankzij de ebikes kunnen zelfs oude van dagen als ik de veluwe trotseren!


10

Wij hebben met een groep de elecktrische scooters gehuurd. Erg leuke ervaring, mooie omgeving en erg vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

Informatie over Veluwe Actief | Oversteegen

Veluwe Actief maakt onderdeel uit van Sportieve Evenementen Peter Oversteegen v.o.f. Het bestaat al meer dan 25 jaar en organiseert tal van activiteiten, niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, verenigingen, families en scholen met het prachtige natuurgebied van de Veluwezoom als thuis- en uitvalsbasis.Ons kantoor is gevestigd in het Veluwetransferium Posbank op de Heuvenseweg 5a in Rheden. Samen met het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten: Veluwetransferium Posbank.Het Veluwetransferium Posbank is het begin- of eindpunt van een dagje Nationaal Park Veluwezoom. Het ligt in Rheden, ten oosten van Arnhem, aan de voet van de Posbank.Het Veluwetransferium Posbank bestaat uit ons activiteitenbureau, het bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten en de Brasserie Veluwezoom. Daarnaast liggen in de directe omgeving de prachtige educatieve tuin van het IVN, bijenstal en schaapskooi Heuven.

Details openingstijden

De maandagen in vakanties zijn we wel geopend. En als u met een groep wilt huren buiten onze openingstijden, overleg dan gerust!