Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Amuserent

Contact

Beoordeling

9,2
5 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 21:00
  • Zondag 09:00 - 21:00

Beoordelingen van Amuserent

9,0

Voor de opening van onze nieuwe zaak in Echt hebben we diverse zaken voor de kinderen gehuurd zoals een popcornmachine, springkussen, schminken en diverse spellen. Alles werd netjes op tijd geleverd en opgebouwd. Er werd duidelijke uitleg gegeven over het maken van de popcorn. Het Schminken was een groot succes mede door het geduld van de dame van Amuserent. De kinderen (en de ouders) waren erg tevreden. Zeker een aanrader. Goede prijs en uitstekende kwaliteit.

9,0

Net springkussen, schoon en droog! Op tijd geleverd, vriendelijke mensen.

9,0

Alle materialen netjes op tijd geleverd en op afgesproken tijd ook weer afgehaald. Goede service met duidelijke gebruiksaanwijzingen bij de materialen. Gehuurde tent was zeer schoon. Tapunit voor ons aangesloten en gingen niet weg voordat alles 100% in orde was. Zullen Amuserent zeker aanbevelen!

10

Bedankt Amuserent voor het leveren van de partytent en springkussen tijdens ons jubileum. Telkens werd er gedacht in oplossingen omdat onze tuin niet bijzonder geschikt was voor het plaatsen van een partytent. Bedankt voor het meedenken en het aandragen van oplossingen. Alles netjes op tijd geleverd, schone materialen en vriendelijk personeel.

9,0

Mooi en schoon springkussen gehuurd voor ons bedrijfsfeest. Prima op tijd afgeleverd en geïnstalleerd. Vriendelijke personeel en duidelijke afspraken!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Amuserent

Bij Amuserent huurt u de vrolijkste springkussens en de leukste attracties. Zo hebben wij altijd een springkussen of attractie voor uw feest of evenement wat aan uw wensen voldoet!Bel voor vriendelijk advies naar Amuserent!

Details openingstijden

Mochten we telefonisch niet bereikbaar zijn omdat we bijvoorbeeld bezig zijn op een evenement, stuur ons dan alvast een email. Deze lezen we altijd en we reageren binnen 4 uur.

Bezorgkosten

U kunt de materialen afhalen op afspraak in ons magazijn te Sittard. Uiteraard kunnen wij ook bezorgen op iedere locatie in Nederland of Belgi├ź. De transportkosten zijn afhankelijk van de order en de gewenste afleverlocatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door onze vriendelijke prijzen.