Kamphuis Hoogwerkers

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 07:00 - 17:00
  • Dinsdag 07:00 - 17:00
  • Woensdag 07:00 - 17:00
  • Donderdag 07:00 - 17:00
  • Vrijdag 07:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Te huur bij Kamphuis Hoogwerkers

Beoordeling

Nog geen beoordelingen. Schrijf nu de eerste beoordeling over Kamphuis Hoogwerkers!

Informatie over Kamphuis Hoogwerkers
Kamphuis hoogwerkers B.V. is een professioneel familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van hoogwerkerverhuur. Voor werken op ieder niveau van 8-72 meter werken wij volledig elektrisch! Met deze ervaring willen wij u graag van dienst zijn. Kamphuis Hoogwerkers is gespecialiseerd in (vracht-)autohoogwerkers tot wel 75 meter werkhoogte. Het goed opgeleide bedieningspersoneel brengt u veilig op de gewenste hoogte vanwaar u uw werkzaamheden comfortabel kunt uitvoeren. De toepassingsgebieden zijn zeer divers; van allerhande montagewerkzaamheden, tot glasbewassing en boomverzorging. Naast autohoogwerkers heeft Kamphuis Hoogwerkers B.V. een ruim aanbod spin/rups hoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers en schaarhoogwerkers.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Kamphuis Hoogwerkers

Details openingstijden

Buiten genoemde openingstijden werken wij op afspraak. Dit geldt zowel voor een fysieke afspraak als het ophalen of terugbrengen van een hoogwerker.

Bezorgkosten

Tot 10 kilometer rond Zutphen/Breda: Geen bezorgkosten Tot 20 kilometer rond Zutphen/Breda: €42,50 per richting Vanaf 20 kilometer rond Zutphen/Breda: €85,- per richting

Bezorginformatie

Vanuit Zutphen en Breda zorgen wij voor een landelijke dekking, dit voor de vrachtwagenhoogwerkers met maximaal één uur transport per richting. De bezorgkosten van de autohoogwerkers, spin/rupshoogwerkers en zelfrijders blijft beperkt tot maximaal €85,- per richting!

Bekijk ook andere aanbieders voor