Vrachtwagenhoogwerker huren

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Maximale werkhoogte variërend van 17 tot 102 m
Horizontaalbereik variërend van 12 tot 39,80 m
Maximale werklast variërend van 250 tot 600 kg
Eigen gewicht variërend van 7.490 tot 60.000 kg
Aandrijving diesel
Vereiste rijbewijs C
Een vrachtwagenhoogwerker huur je voor snelle klussen

De vrachtwagenhoogwerker is de soort hoogwerker die het hoogst kan komen met zijn arm. De maximale werkhoogte van vrachtwagenhoogwerkers varieert van 15 tot meer dan 100 meter. Je kunt een vrachtwagenhoogwerker huren als je licht of zwaar werk hebt te verrichten op grote hoogten. Doordat de hoogwerker eenvoudig te transporteren is, is hij ideaal om te huren als je grote afstanden moet afleggen en de hoogwerker snel wilt verplaatsen.

Goed om te weten als je een vrachtwagenhoogwerker huurt

Er zijn verschillende redenen waarvoor een vrachtwagenhoogwerker gehuurd wordt. Voor bouwprojecten kun je een hoogwerker huren voor een week, een maand of zelfs een seizoen. Voor een enkele klus is het mogelijk om een vrachtwagenhoogwerker te huren voor een dag. De meeste vrachtwagenhoogwerkers zijn geschikt om medewerkers, materialen en gereedschap op een veilige manier op grotere hoogten te brengen. De werkarm is vaak vanuit het werkplatform en vanaf de grond te bedienen.

Op Huren.nl zijn de verhuurbedrijven waarbij je terecht kunt voor het huren van een vrachtwagenhoogwerker verzameld. Vind snel en eenvoudig het verhuurbedrijf bij jou in de buurt. Let goed op: om in een vrachtwagenhoogwerker te mogen rijden heb je rijbewijs C nodig. Sommige verhuurbedrijven bieden de vrachtwagenhoogwerker te huur aan inclusief vakkundig chauffeur. Liever een hoogwerker huren die met rijbewijs B bestuurd mag worden? Huur dan een autohoogwerker. Deze hoogwerkers worden vaak zonder bedienend personeel verhuurd. 

Welke vrachtwagenhoogwerker is geschikt om te huren?

Veel vrachtwagenhoogwerkers bieden ook de mogelijkheid om ‘up and over’ te werken. Hierbij kan de arm over een obstakel heen gebracht worden. Handig als je aan de achterkant van een woning moet werken. Het horizontaalbereik varieert per verhuurbedrijf van 12 tot 40 meter. In een smal straatje werken? Bekijk dan of de vrachtwagenhoogwerker de mogelijkheid heeft om smal af te stempelen. Op deze manier krijg je de hoogwerker waterpas en stabiel. Vrachtwagenhoogwerkers hebben vaak de mogelijkheid om de stempelpoten onafhankelijk van elkaar te bedienen. Voor een breder en hoger bereik is het soms noodzakelijk om wel breed af te stempelen.