Knikarmtelescoophoogwerker huren

20 aanbieders gevonden. De prijzen variëren van € 60,- tot € 250,-, afhankelijk van de werkhoogte, het horizontaalbereik en de werklast.

Top 20 verhuurbedrijven

 • Huurtopper 2023
 • Pak kortingscode
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Maximale werkhoogte variërend van 8 tot 48 m
Horizontaalbereik variërend van 2,8 tot 24,3 m
Maximale werklast variërend van 150 tot 454 kg
Eigen gewicht variërend van 1.150 tot 30.000 kg
Aandrijving accu en/of diesel

Recente huuraanvragen

17m | Knikarmhoogwerker in Hooge Mierde

voor 2 dagen en 4 uur bij BPM Verhuur

09-05-2024

21m | Knikarmhoogwerker in Hooge Mierde

voor 2 dagen en 4 uur bij BPM Verhuur

09-05-2024

Knikarmtelescoophoogwerker | v.a. 12 meter in Tubbergen

voor 2 dagen en 4 uur bij Kuipers Hoogwerkers

09-05-2024

Knikarmtelescoophoogwerker zelfrijdend | 15 meter (accu) in Ede

bij A1 Verhuur B.V.

01-05-2024
Moeilijk bereikbare plaatsen bereikbaar met een knikarmhoogwerker!

Het grootste voordeel van kniktelescoophoogwerkers is dat ze licht, en multi-inzetbaar zijn. Het voordeel van de knikarm is dat moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken zijn. De telescooparm schuift uit zover nodig. Vrijwel alle zelfrijdende knikarm-hoogwerkers kunnen ‘up and over’ werken (de arm reikt over obstakels zoals schuurtjes heen). Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven die kniktelescoophoogwerkers bij jou in de buurt verhuren.

Let op het horizontaalbereik en de werkhoogte

Het horizontale bereik van knikhoogwerkers met telescooparm loopt sterk uiteen. Kleinere knikarmhoogwerkers kunnen met uitgeschoven telescooparm 2,8 meter overbruggen. De allergrootste telescoophoogwerker met knikarm heeft een maximaal horizontaalbereik van bijna 25 meter. De werkhoogte varieert van 8 tot bijna 50 meter. Hier op Huren.nl vind je de verhuurders van kleine en grote knikhoogwerkers, en alles ertussenin.

Een knikarm telescoophoogwerker kun je huren om in te zetten voor lichtere klussen. In de meeste gevallen zijn telescoophoogwerkers met knikarm voorzien van vierwielaandrijving, zodat je ook op ruw terrein makkelijk kunt manoeuvreren. Niet alle knikarm hoogwerkers met telescooparm zijn zelfrijdend. Je kunt ook een kniktelescoophoogwerker huren dat over een spinvormig onderstel beschikt, dit zorgt voor extra stabiliteit. Er zijn knikarmtelescoophoogwerkers te huur die op elektriciteit werken, maar de meeste knikhoogwerker met telescooparm werken op diesel. Houdt tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven rekening met eventuele bijkomende kosten voor transport, brandstof en verzekeringen.

De werklast van telescoophoogwerkers met knikarm verschilt

Hoewel de reikwijdte en werkhoogte niet veel variëren van normale telescoophoogwerkers, is de werklast wel aanzienlijk lager dan hoogwerkers zonder knikarm. Het gemak en bereik wat de knikarm met zich meebrengt moet afgewogen worden met de lagere werklast. De werklast van knikarm-hoogwerkers loopt sterk uiteen, namelijk van ongeveer 150 tot 450 kg of meer. Hoe hoog de draagkracht is hangt af van de grootte en het type van de kniktelescoophoogwerker. Hier op Huren.nl kun je de verschillende verhuurbedrijven vinden die telescoophoogwerkers met knikarm verhuren op banden, rupsbanden of als spinvorm.

Veiligheidsmaatregelen bij het huren en besturen van telescoophoogwerkers

Boven de twee meter is het verplicht om een veiligheidsharnas te gebruiken. Dit harnas kun je zekeren aan de bak van de hoogwerker. Houd altijd de maximale werklast in acht, en zorg dat de ruimte om de telescooparmhoogwerker ontruimd is als deze in gebruik is. Hoogwerkers mogen nooit gebruikt worden op een grond die sterker helt dan 5 graden.