Beoordeling (3)


8,0

Onlangs een ijsbaan gehuurd bij Attractie verhuurshop, daarbij hebben we met twee mannen extra moeten helpen om het opgezet te krijgen. het liep dus allerminst soepel! Pluspunten van het bedrijf zijn sterk meedenken bij verhuur van de ijsbaan over bij te huren aanverwante artikelen. Vriendelijke en snelle respons op mail verkeer.


9,0

Het was een heel mooi springkussen en de service was uitstekend. Heel meegaand wat betreft het terug brengen van de spullen. verhuurder komt altijd met een oplossing.


10

Duidelijke informatie en uitleg, snelle en degelijke service bij het huren van waterballen.Bij het huren van waterballen wordt naast de blazer eveneens gezorgd voor een antislipmat, top geregeld !

Informatie over Attractie Verhuurshop.nl
Attractie Verhuurshop.nl is specialist op het gebied van de verhuur en verzorging van attracties, zeskampen, spellen, klim- & adventure, openingen, etc.U kunt de materialen zelf in ons magazijn ophalen (5 minuten van de snelweg A2 tussen Den Bosch en Utrecht) maar wij kunnen alles ook bezorgen, helpen met plaatsing en desgewenst compleet verzorgen.Ons team staat voor u, en uw gasten, klaar om ook uw evenement tot een succes te maken.