Box inn self-storage

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 13:00
  • Zondag Gesloten
  • Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uurZaterdag van 9.00 tot 13.00 uur

Beoordeling (17)


7,0

Goede service, nette offerte, denken met je mee en vooruit, leuke dames achter de balie, klantvriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam. Box was ook goed, juiste maat, schoon. Dus dank voor alles!


10

Opnieuw top service. Hartelijk dank Tenny en personeel. mvg Dominique en Joost


9,0

Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie! De service is perfect en alles is super geregeld voor vragen kan je altijd bellen en jullie zijn altijd even vrolijk super bedankt voor alles en mochten we ooit weer een box nodig hebben weten we jullie te vinden!!


10

Dit was de tweede keer dat we opslag nodig hadden. We zijn erg tevreden over de opslagruimte en de geboden service. Geen enkele aanmerking!


8,0

Ik ben super geholpen en er werd meegedacht aan oplossingen. Ook fijne ruime openingstijden. Kan praktisch altijd bij mijn spullen.


9,0

“Ik ben positief verrast door de klantgerichte houding!”


10

“Ik ben hier al 6 jaar klant en ben over alles super tevreden”


9,0

Helder, duidelijk, prima ruimte en voorzieningen. Kortom professionele bedrijf en personeel


9,0

Ik ben zeer tevreden over het advies en de service. Ook de gehuurde ruimte en de voorzieningen zijn prima!


10

Goede en vriendelijke service. Fijn dat je een aanhanger kan lenen en de ruimtes zijn goed!


10

Ik heb een half jaar ruimte gehuurd. Overal werd ik vriendelijk bij geholpen en er word met je mee gedacht. Ik kan niet anders dan een 10 geven. Want ben helemaal tevreden en zou jullie gelijk bij andere aanbevelen. Ik heb veel houten meubels en doordat het op temperatuur blijft, blijven je spullen ook mooi!!


10

Flexibele opslag is voor mij een must. Eerst had ik een opslagruimte aan huis, maar de berging werd al snel te klein. Ik betaal alleen voor de ruimte die ik nodig heb en zit niet vast aan lange huurcontracten. Een bijkomend voordeel is dat Box Inn ook goederen in ontvangst neemt. Dit geeft mij de gelegenheid om de weg op te gaan en klanten te bezoeken.


10

Voor ons was het echt de perfecte tijdelijke oplossing. We werden super geholpen. We hebben de spullen er in fases naartoe gebracht en konden wanneer wij dat wilden gratis gebruik maken van de aanhangwangen. Dank je wel voor de service!


10

We zijn zeer tevreden en vinden het een goed concept. En hebben dat ook doorverteld.


10

De opslag is super bevallen. Vanwege een verhuizing heb ik hier een jaar lang mijn spullen opgeslagen. Goede afhandeling en altijd vriendelijk personeel waar je terecht kunt met al je vragen. Je hebt geen omkijken naar je spullen omdat je weet dat het er veilig en droog staat opgeslagen.


10

“Fantastisch concept, goed dat de mogelijkheid er is. Vanwege een verhuizing naar Denemarken zocht ik opslag en zit er nu sinds 2007. Heel flexibel en veel mogelijkheden, dat stellen we erg op prijs. Goeie manier van omgang met klanten en zeer prettig dat je buiten kantooruren naar binnen kunt.”


9,0

Ik huur sinds 2012 een opslag voor mijn webwinkel naar volle tevredenheid. Ik ben begonnen in een box van 10m3 en nu huur ik 75m3. Box inn regelt de pakketontvangst en dagelijks komen ze de pakketten voor verzending ophalen. Ook kan ik de receptie van de opslag gebruiken als afhaalbalie. In 1 woord helemaal top!

Informatie over Box inn self-storage
Voor goedkope en flexibele opslagruimte huurt u bij Box inn self-storage in Veenendaal. Box inn heeft ruim 850 opslagruimtes van 1 tot 150 m3. Zo huurt u altijd een opslagruimte op maat. Uw eigen opslag is toegankelijk van 6.00 tot 23.00 uur middels eigen sleutel en toegangscode. U kunt overdekt in- en uitladen en gratis gebruik maken van onze aanhangwagen. Voor opslag van inboedel, motor, seizoensartikelen, bedrijfsvoorraden of archieven bent u bij ons aan het goede adres. Kom vrijblijvend langs voor een rondleiding of bel ons gerust voor persoonlijk advies. Box inn probeert u verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken!
Details openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uurZaterdag van 9.00 tot 13.00 uur

Bezorgkosten

Geen

Bezorginformatie

Geen